D.A.V. PUBLIC SCHOOL, THANE SESSION: 2021 - 2022 WEBINAR DETAILS - PRIMARY SECTION

SHIVANI GOEL
SUBJECT: SECTION: PRIMARY - COORDINATOR NO. OF WEBINARS ATTENDED: 06

| SR. | DATE OF | | | | | |
|-----|------------|------------------------|-------------|--|---|---|
| NO. | WEBINAR | TIME OF WEBINAR | DURATION | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER |
| 1 | 03.04.2021 | 12.00 noon to 02.00 pm | 2 Hrs | Ethics and Norms of Online, How to use Kahoot | Other (Inhouse Training) | Ms. ALMA SHERON SOANS |
| 2 | 16.04.2021 | 04.30 pm to 06.00 pm | 1 Hr 30 Min | Webinar on Measuring Human Behaviour | Other(O.P. Jindal Global University) | Dr. Sanjeev P. Sahni |
| 3 | 17.04.2021 | 12.00 noon to 02.00 pm | 2 Hrs | Light Shot Application, Live Worksheet Quizizz | Other (Inhouse Training) | Ms. Tejashree Kadam, Ms. Vasuki Inamdar, Ms. Akshata Padale |
| 4 | 19.04.2021 | 06.00 pm to 07.00 pm | 1Hr | NEP 2020 - Empowering the Teachers | CBSE - COE CHENNAI | Dr.Mahesh Kadakalakkath |
| 5 | 20.04.2021 | 06.00 pm to 07.00 pm | 1Hr | NEP 2020 - School Education - Curriculum and Pedagogy | CBSE - COE CHENNAI | Dr.Mahesh Kadakalakkath |
| 6 | 24.04.2021 | 12.00 noon to 02.00 pm | 2 Hrs | How to create Effective Power Point | Other (Inhouse Training) | Ms. ALMA SHERON SOANS |

D.A.V. PUBLIC SCHOOL, THANE SESSION : 2021 - 2022 WEBINAR DETAILS - PRIMARY SECTION -HINDI

NAME OF TEACHER: POONAM RANSHOOR

SUBJECT: HINDI SECTION: PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED: 5

| SR. NO. | DATE OF WEBINAR | TIME OF WEBINAR | DURATION | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER |
|---------|-----------------|----------------------|-----------|-------------------------------------|--------------------|-----------------------|
| 1 | 03.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hrs | Ethics and Norms of Online, Kahoot | In House Training | Ms. Alma Sheron Soans |
| | | | | Shikshan Shashtra Suchana evam | | |
| 2 | 13.04.2021 | 11:00 pm to 12:00 pm | 1 Hrs | Sanchar Takniki ka upyog - Kala ka | CBSE | Meeta Gupta |
| | | | | Ekikaran | | |
| | | | | | O.P. Jindal Global | |
| 3 | 16.04.2021 | 04:30 pm to 06:00 pm | 1 1/2 Hrs | Measuring Human Behaviour | University | Dr. Sanjeev Sahni |
| | | | | - | | Ms. Tejashree Kadam, |
| | | | | Light Shot Application, Live | | Ms. Vasuki Inamdar, |
| 4 | 17.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hrs | Worksheet and Quizizz | In House Training | Ms. Akshata Padale |
| 5 | 24.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hrs | How to create Effective Power Point | In House Training | Ms. Alma Sheron Soans |

NAME OF TEACHER: ANITA CHOUBEY

| SR. NO. | DATE OF WEBINAR | TIME OF WEBINAR | DURATION | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER |
|---------|-----------------|----------------------|-----------|-------------------------------------|--------------------|-----------------------------|
| 1 | 03.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hrs | Ethics and Norms of Online, Kahoot | In House Training | Ms. Alma Sheron Soans |
| | | | | Hindi bhasha Shikshan Ki Path | | |
| 2 | 15.04.2021 | 04:30 pm to 05:30 pm | 1 Hr | Yojana (Hindi Course A)(X) | CBSE | Smi Sangeeta Sanghvi |
| | | | | | O.P. Jindal Global | |
| 3 | 16.04.2021 | 04:30 pm to 06:00 pm | 1 1/2 Hrs | Measuring Human Behaviour | University | Dr. Sanjeev Sahni |
| | | | | | | Ms. Tejashree Kadam, Ms. |
| | | | | Light Shot Application, Live | | Vasuki Inamdar, Ms. Akshata |
| 4 | 17.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hrs | Worksheet and Quizizz | In House Training | Padale |
| 5 | 24.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hrs | How to create Effective Power Point | In House Training | Ms. Alma Sheron Soans |
| 6 | 27.04.2021 | 04:00 pm to 05:00 pm | 1 Hr | Bhashik Kaushal avm Unka Shikshan | CBSE | Sonia Verma |
| 7 | 00.04.2021 | 00:00 am to 00:00 pm | 1 Hr | | | |

NAME OF TEACHER : RANJULATA RAI

SUBJECT: HINDI SECTION: PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED: 7

| SR. NO. | DATE OF WEBINAR | TIME OF WEBINAR | DURATION | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER |
|---------|-----------------|----------------------|-----------|------------------------------------|--------------------|-----------------------------|
| 1 | 03.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hrs | Ethics and Norms of Online, Kahoot | In House Training | Ms. Alma Sheron Soans |
| | | | | | O.P. Jindal Global | |
| 2 | 16.04.2021 | 04:30 pm to 06:00 pm | 1 1/2 Hrs | Measuring Human Behaviour | University | Dr. Sanjeev Sahni |
| | | | | | | Ms. Tejashree Kadam, Ms. |
| | | | | Light Shot Application, Live | | Vasuki Inamdar, Ms. Akshata |
| 3 | 17.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hrs | Worksheet and Quizizz | In House Training | Padale |
| 4 | 24.04.2021 | 10:00 am to 11:00 am | 1 Hr | Teaching of Poetry | CBSE | Dr. Reena Pathak |
| | | | | Enhancing Life Skill - Coping with | | |
| 5 | 24.04.2021 | 11:30 am to 12:30 pm | 1 Hr | Emotions | CBSE | Mr. Afrin Hussain |
| 6 | 24.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hrs | | In House Training | Ms. Alma Sheron Soans |
| | | | | Python Programming Skills by | | |
| 7 | 25.04.2021 | 04:00 pm to 06:00 pm | 2 Hrs | AICTE and GUVI | CBSE | GUVI Learning Module Video |

NAME OF TEACHER: VANDANA SINGH

| SR. NO. | DATE OF WEBINAR | TIME OF WEBINAR | DURATION | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER |
|---------|-----------------|----------------------|-----------|-------------------------------------|--------------------|-----------------------------|
| 1 | 03.04.2021 | 12 noon to 02:00 pm | 2 Hrs | Ethics and Norms of Online , Kahoot | In House Training | Ms. Alma Soans |
| | | | | | O.P. Jindal Global | |
| 2 | 16.04.2021 | 04:30 pm to 06:00 pm | 1 1/2 Hrs | Measuring Human Behaviour | University | Dr. Sanjeev Sahni |
| | | | | | | Ms. Tejashree Kadam, Ms. |
| | | | | Light Shot Application, Live | | Vasuki Inamdar, Ms. Akshata |
| 3 | 17.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hrs | Worksheet and Quizizz | In House Training | Padale |
| | 19.04.2021 | 05:00 pm to 06:00 pm | 1 Hr | Abhibhavkon ke saath Madad ke | | Meeta Gupta |
| 4 | | | | Haath | CBSE | |
| 5 | 20.04.2021 | 05:00 pm to 06:00 p | 1 Hr | Man Ki Shakti | CBSE | Shashi Ratan |
| 6 | 24.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hrs | How to create Effective Power Point | In House Training | Ms. Alma Soans |

| NAME C | IAME OF TEACHER: KANCHAN SHUKLA | | | | | | | | |
|---------|---|--|-----------|--|-------------------------------------|---|--|--|--|
| SUBJEC | SUBJECT: HINDI SECTION: PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED: 5 | | | | | | | | |
| | | | | | | | | | |
| SR. NO. | DATE OF WEBINAR | TIME OF WEBINAR | DURATION | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER | | | |
| 1 | 03.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hrs | Ethics and Norms of Online, Kahoot | In House Training | Ms. Alma Sheron Soans | | | |
| 2 | 06.04.2021 | 02:00 pm to 03:00 pm | 1 Hrs | "Career Guidance-Revisiting the role of teachers in Career Guidance" | CBSE | Ms. Anupama, Ex Principal | | | |
| 3 | 07.04.2021 | 11:00 am to 12:00 pm | 1 Hrs | Myths about Stress | CBSE | Ms. Anupama, Ex Principal | | | |
| 3 | 16.04.2021 | 04:30 pm to 06:00 pm | 1 1/2 Hrs | | O.P. Jindal Global University | Dr. Sanjeev Sahni | | | |
| 4 5 | 17.04.2021 24.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hrs | · · | In House Training In House Training | Ms. Tejashree Kadam, Ms. Vasuki Inamdar, Ms. Akshata Padale Ms. Alma Sheron Soans | | | |
| 3 | Z4.U4.ZUZ I | 12.00 pm to 02:00 pm | Z 1115 | How to create Effective Power Point | in nouse training | IVIS. AIIIIA SHEION SOANS | | | |
| | | <u> </u> | | <u> </u> | | | | | |

NAME OF TEACHER: ANITA VARMA

| SR. NO. | DATE OF WEBINAR | TIME OF WEBINAR | DURATION | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER |
|----------|--------------------------|--|----------|--|---------------------------------|--|
| 1 | 03.04.2021 | 12 noon to 02:00 pm | 2 Hrs | Ethics and Norms of Online , Kahoot | In House Training | Ms. Alma Soans |
| 2 | 13.04.2021 | 11:00 pm to 12:00 pm | 1 Hrs | Shikshan Shashtra Suchana evam Sanchar Takniki ka upyog - Kala ka Ekikaran | CBSE | Meeta Gupta |
| 3 | 16.04.2021 | 04:30 pm to 06:30 pm | 2 Hrs | | O.P.Jindal Global University | Dr. Sanjeev Sahni |
| 4 | 17.04.2021 | 12 noon to 02:00 pm | 2 Hrs | In house training -Light Shot Application, Live Worksheets and Quizziz | In House Training | Ms. Tejashree Kadam,Ms. Vasuki Inamdar, Ms. Akshata Padale |
| <u>5</u> | 20.04.2021 24.04.2021 | 05:00 pm to 06:00 pm 12:00 pm to 02:00 pm | | Man Ki Shakti How to create Effective Power Point | CBSE In House Training | Shashi Ratan Ms. Alma Soans |

NAME OF TEACHER :SHASHI PRABHA CHAUDHARY

SUBJECT: HINDI SECTION: PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED: 6

| SR. NO. | DATE OF WEBINAR | TIME OF WEBINAR | DURATION | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER |
|---------|-----------------|----------------------|-----------|-------------------------------------|--------------------|-----------------------------|
| 1 | 03.04.2021 | 12 noon to 02:00 pm | 2 Hrs | Ethics and Norms of Online , Kahoot | In House Training | Ms. Alma Soans |
| | | | | | O.P. Jindal Global | |
| 2 | 16.04.2021 | 04:30 pm to 06:00 pm | 1 1/2 Hrs | Measuring Human Behaviour | University | Dr. Sanjeev Sahni |
| | | | | | | Ms. Tejashree Kadam, Ms. |
| | | | | Light Shot Application, Live | | Vasuki Inamdar, Ms. Akshata |
| 3 | 17.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hrs | Worksheet and Quizizz | In House Training | Padale |
| | 19.04.2021 | 05:00 pm to 06:00 pm | 1 Hr | Abhibhavkon ke saath Madad ke | | Meeta Gupta |
| 4 | | | | Haath | CBSE | |
| 5 | 20.04.2021 | 05:00 pm to 06:00 p | 1 Hr | Man Ki Shakti | CBSE | Shashi Ratan |
| 6 | 24.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hrs | How to create Effective Power Point | In House Training | Ms. Alma Soans |

NAME OF TEACHER: SUNEETA SINGH

SUBJECT: HINDI SECTION: PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED: 6

| SR. NO. | DATE OF WEBINAR | TIME OF WEBINAR | DURATION | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER |
|---------|-----------------|----------------------|----------|-------------------------------------|-------------------|-----------------------------|
| 1 | 03.04.2021 | 12 noon to 02:00 pm | 2 Hrs | Ethics and Norms of Online , Kahoot | In House Training | Ms. Alma Soans |
| | | | | Shikshan Shashtra Suchana evam | | |
| | 13.04.2021 | 11:00 pm to 12:00 pm | 1 Hrs | Sanchar Takniki ka upyog - Kala ka | CBSE | Meeta Gupta |
| 2 | | | | Ekikaran | | |
| | | | | | O.P.Jindal Global | |
| 3 | 16.04.2021 | 04:30 pm to 06:30 pm | 2 Hrs | Measuring Human Behaviour | University | Dr. Sanjeev Sahni |
| | 17.04.2021 | 12 noon to 02:00 pm | 2 Hrs | In house training -Light Shot | In House Training | Ms. Tejashree Kadam,Ms. |
| | | | | Application, Live Worksheets and | | Vasuki Inamdar, Ms. Akshata |
| 4 | | | | Quizziz | | Padale |
| | | | | | | |
| 5 | 20.04.2021 | 05:00 pm to 06:00 pm | 1 Hr | Man Ki Shakti | CBSE | Shashi Ratan |
| 6 | 24.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hrs | How to create Effective Power Point | In House Training | Ms. Alma Soans |

NAME OF TEACHER: SADHANA SHARMA

| SR. NO. | DATE OF WEBINAR | TIME OF WEBINAR | DURATION | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER |
|---------|-----------------|----------------------|----------|------------------------------------|-------------------|-----------------------|
| 1 | 03.04.2021 | 12:00 am to 02:00 pm | 2 Hr | Ethics and Norms of Online, Kahoot | In House Training | Ms. Alma Sheron Soans |
| | | | | | | |

D.A.V. PUBLIC SCHOOL, THANE SESSION: 2021 - 2022 WEBINAR DETAILS - PRIMARY SECTION -ENGLISH

NAME OF TEACHER: SIMMI KALSI

SUBJECT: ENGLISH SECTION: PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED:6

| | | • | | | | |
|-----|-----------------|----------------------|---------|------------------------------------|-------------------|-----------------------|
| SR. | | | DURATIO | | | |
| NO. | DATE OF WEBINAR | TIME OF WEBINAR | N | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER |
| | | | | Ethics and Norms of Online, | | |
| 1 | 03.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hrs | Kahoot | In House Training | Ms. Alma Sheron Soans |
| | | | | | O.P.Jindal Global | |
| 2 | 16.04.2021 | 04:30 pm to 06:30 pm | 2 Hrs | Measuring Human Behaviour | University | Dr. Sanjeev Sahni |
| | | | | Light Shot Application | In House Training | Ms. Tejashree Kadam |
| | | | | Live Worksheet | | Ms. Vasuki Inamdar |
| 3 | 17.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 am | 2 Hrs | Quizizz | | Ms. Akshata Padale |
| | | | | Synthesis of Life Skills in School | | |
| 4 | 23.04.2021 | 03:00 pm to 04:00 pm | 1 Hr | Education | CBSE | Ms. Anjali Razdan |
| | | | | How to create Effective Power | | |
| 5 | 24.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hrs | Point | In House Training | Ms. Alma Sheron Soans |
| | | | | Teaching Style & know your | | |
| 6 | 00.04.2021 | 00:00 am to 00:00 pm | 1 Hr | Classroom Management Style | CBSE | Mr. Vivek Tiwary |

NAME OF TEACHER: ARCHANA SAWANT

| SR. | | | DURATIO | | | |
|-----|-----------------|----------------------|---------|-------------------------------|-------------------|-----------------------|
| NO. | DATE OF WEBINAR | TIME OF WEBINAR | N | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER |
| | | | | Ethics and Norms of Online, | | |
| 1 | 03.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hrs | Kahoot | In House Training | Ms. Alma Sheron Soans |
| | | | | | O.P.Jindal Global | |
| 2 | 16.04.2021 | 04:30 pm to 06:30 pm | 2 Hrs | Measuring Human Behaviour | University | Dr. Sanjeev Sahni |
| | | | | Light Shot Application | In House Training | Ms. Tejashree Kadam |
| | | | | Live Worksheet | | Ms. Vasuki Inamdar |
| 3 | 17.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 am | 2 Hrs | Quizizz | | Ms. Akshata Padale |
| 4 | 20.04.2021 | 10:00 am to 11:00 am | 1 Hr | Teaching of Poetry | Cbse | Ms. Shalini Sinha |
| | | | | How to create Effective Power | | |
| 5 | 24.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hrs | Point | In House Training | Ms. Alma Sheron Soans |
| 6 | 30.04.2021 | 04:00 pm to 05:00 pm | 1 Hr | Interdisciplinary Projects | Cbse | Prf. Praveen Kumar |

NAME OF TEACHER: GUNJAN AZMANI

SUBJECT: ENGLISH SECTION: PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED: 6

| SR. | | | DURATIO | | | |
|-----|-----------------|----------------------|---------|---|------------------------------|---|
| NO. | DATE OF WEBINAR | TIME OF WEBINAR | N | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER |
| 1 | 03.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hrs | Ethics and Norms of Online , Kahoot | In House Training | Ms. Alma Sheron Soans |
| 2 | 16.04.2021 | 04:30 pm to 06:30 pm | 2 Hrs | Measuring Human Behaviour | O.P.Jindal Global University | Dr. Sanjeev Sahni |
| 3 | 17.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 am | 2 Hrs | Light Shot Application Live Worksheet Quizizz | In House Training | Ms. Tejashree Kadam Ms. Vasuki Inamdar Ms. Akshata Padale |
| 4 | 20.04.2021 | 7:30 pm to 8:30 pm | 1 Hr | Learning Style | Cbse | Mr. Joji Paul |
| 5 | 24.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hrs | How to create Effective Power Point | In House Training | Ms. Alma Sheron Soans |
| 6 | 30.04.2021 | 04:15 pm to 05:15pm | 1 Hr | Crisis Management | Cbse | Dr. Geetanjali Kumar |

NAME OF TEACHER: NAMITA MARWAH

| SR. | | | DURATIO | | | |
|-----|-----------------|----------------------|---------|---|---------------------------------|---|
| NO. | DATE OF WEBINAR | TIME OF WEBINAR | N | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER |
| | | | | Ethics and Norms of Online, | | Ms. Alma Sheron Soans |
| 1 | 03.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hrs | Kahoot | In House Training | |
| 2 | 16.04.2021 | 04:30 pm to 06:30 pm | 2 Hrs | Measuring Human Behaviour | O.P.Jindal Global University | Dr. Sanjeev Sahni |
| 3 | 17.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hrs | Light Shot Application Live Worksheet Quizizz | In House Training | Ms. Tejashree Kadam Ms. Vasuki Inamdar Ms. Akshata Padale |
| 4 | 23.04.2021 | 02:00 pm to 03:00 pm | 1 Hr | Multiple Intelligence | CBSE | Ms. Priti Vora |
| 5 | 24.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hrs | How to create Effective Power Point | In House Training | Ms. Alma Sheron Soans |
| 6 | 28.04.2021 | 03:00 pm to 04:00 pm | 1 Hr | Gamification in Learning | CBSE | Mrs. Mona Chopra |

NAME OF TEACHER: HARSHITA KANSRA

| SR. | DATE OF WEDINAR | TIME OF WEDINAR | DURATIO | TORIC | CATEGORY | NAME OF OPERATED |
|-----|-----------------|----------------------|---------|---|----------------------------------|---|
| NO. | DATE OF WEBINAR | TIME OF WEBINAR | N | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER |
| 1 | 03.04.2021 | 12:00 am to 2:00 pm | 2 Hr | Ethics and Norms of Online, Kahoot | In House Training | Ms. Alma Sheron Soans |
| 2 | 12.04.2021 | 07:00 Pm to 08:00 pm | 1 Hr | ICT Integration in Teaching of English | CBSE | Mr. P. Satishkumar |
| 3 | 16.04.2021 | 04:30 pm to 06:00 pm | 1.5 Hr | Measuring Human Behaviour | O.P. Jindal Global University | Dr. Sanjeev Sahni |
| 4 | 17.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hr | Light Shot Application Live Worksheet Quizizz | In House Training | Ms. Tejashree Kadam Ms. Vasuki Inamdar Ms. Akshata Padale |
| 5 | 21.04.2021 | 06:00 pm to 07:00 pm | 1 Hr | Strategies of a Happy Classroom | CBSE | Mr. Joji Paul |
| 6 | 24.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hr | How to create Effective PPts. | In House Training | Ms. Alma Sheron Soans |

| NAME C | NAME OF TEACHER: MONICA LAWRENCE | | | | | | | | |
|--------|----------------------------------|----------------------|----------|---|-------------------------------|---|--|--|--|
| SUBJEC | CT: ENGLISH | SECTIO | N: PRIMA | RY NO. OF WE | BINARS ATTENDED: 6 | | | | |
| | | | | | | | | | |
| SR. | | | DURATIO | | | | | | |
| NO. | DATE OF WEBINAR | TIME OF WEBINAR | N | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER | | | |
| 1 | 03.04.2021 | 12:00 am to 2:00 pm | 2 Hr | Ethics and Norms of Online, Kahoot | In House Training | Ms. Alma Sheron Soans | | | |
| 2 | 11.04.2021 | 09:00 am to 10:00 am | 1 Hr | Story Telling as a Pedagogy | CBSE | Ms. Vamsheepriya Amar | | | |
| 3 | 12.04.2021 | 07:00 Pm to 08:00 pm | 1 Hr | ICT Integration in Teaching of English | CBSE | Mr. P. Satishkumar | | | |
| 4 | 00.04.2021 | 04:30 pm to 06:00 pm | 1.5 Hr | Measuring Human Behaviour | O.P. Jindal Global University | Dr. Sanjeev Sahni | | | |
| 5 | 17.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hr | Light Shot Application Live Worksheet Quizizz | In House Training | Ms. Tejashree Kadam Ms. Vasuki Inamdar Ms. Akshata Padale | | | |
| 6 | 24.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hr | How to create Effective PPts. | In House Training | Ms. Alma Sheron Soans | | | |

NAME OF TEACHER: PURAVI VISHWAMITRA

SUBJECT: ENGLISH SECTION: PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED:6

| SR. | | | DURATIO | | | |
|-----|-----------------|----------------------|---------|--|----------------------------------|---|
| NO. | DATE OF WEBINAR | TIME OF WEBINAR | N | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER |
| 1 | 03.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 1 Hr | Ethics and Norms of Online, Kahoot | In House Training | Ms. Alma Sheron Soans |
| 2 | 11.04.2021 | 09:00 am to 10:00 am | 1 Hr | Storytelling as Pedagogy | CBSE | Ms. Vamsheepriya Amar |
| 3 | 12.04.2021 | 03:30 pm to 04:30 pm | 1 Hr | Teaching Strategies/ Methodologies In English (Writing) | CBSE | Ms. Lizarani Das |
| 4 | 16.04.2021 | 04:30 pm to 06:00 pm | 1.5 Hr | Measuring Human Behaviour | O.P. Jindal Global University | Dr. Sanjeev Sahni |
| 5 | 17.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 1 Hr | Light Shot Application Live Worksheet Quizizz | In House Training | Ms. Tejashree Kadam Ms. Vasuki Inamdar Ms. Akshata Padale |
| 6 | 24.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 1 Hr | How to create Effective PPts. | In House Training | Ms. Alma Sheron Soans |

NAME OF TEACHER : MAYA NAIR SUBJECT : ENGLISH

| SR. | | | DURATIO | | | |
|-----|-----------------|----------------------|---------|---|-------------------------------|---|
| NO. | DATE OF WEBINAR | TIME OF WEBINAR | N | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER |
| 1 | 03.04.2021 | 12:00 am to 2:00 pm | 2 Hr | Ethics and Norms of Online, Kahoot | In House Training | Ms. Alma Sheron Soans |
| 2 | 11.04.2021 | 09:00 am to 10:00 am | 1 Hr | Story Telling as a Pedagogy | CBSE | Ms. Vamsheepriya Amar |
| 3 | 12.04.2021 | 07:00 Pm to 08:00 pm | 1 Hr | ICT Integration in Teaching of English | CBSE | Mr. P. Satishkumar |
| 4 | 00.04.2021 | 04:30 pm to 06:00 pm | 1.5 Hr | Measuring Human Behaviour | O.P. Jindal Global University | Dr. Sanjeev Sahni |
| 5 | 17.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hr | Light Shot Application Live Worksheet Quizizz | In House Training | Ms. Tejashree Kadam Ms. Vasuki Inamdar Ms. Akshata Padale |
| 6 | 24.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hr | How to create Effective PPts. | In House Training | Ms. Alma Sheron Soans |

NAME OF TEACHER: VASUNDHARA LINGAYAT

| SR. | | | DURATIO | | | |
|-----|-----------------|----------------------|---------|-------------------------------------|--------------------|-----------------------|
| NO. | DATE OF WEBINAR | TIME OF WEBINAR | N | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER |
| | | | | Ethics and Norms of Online, | | |
| 1 | 03.04.2021 | 12:00 am to 2:00 pm | 2 Hr | Kahoot | In House Training | Ms. Alma Sheron Soans |
| 2 | 13.04.2021 | 2:00 pm to 3:00 pm | 1 Hr | 21st Century Skills | CBSE | ANUJA SHARMA |
| | | | | Light Shot Application | In House Training | Ms. Tejashree Kadam |
| | | | | Live Worksheet | | Ms. Vasuki Inamdar |
| 3 | 17.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hr | Quizizz | | Ms. Akshata Padale |
| | | | | | O.P. Jindal Global | |
| 4 | 21.04.2021 | 04:30 pm to 06:00 pm | 1.5 Hr | Measuring Human Behaviour | University | Dr. Sanjeev Sahni |
| 5 | 24.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hr | How to create Effective PPts. | In House Training | Ms. Alma Sheron Soans |
| 6 | 27.04.2021 | 11:00 am to 12:00 pm | 1 Hr | Leadership and Personal Development | CBSE | Ms. Shailaja Gopinath |

D.A.V. PUBLIC SCHOOL, THANE SESSION : 2021 - 2022 WEBINAR DETAILS - PRIMARY SECTION -MARATHI

NAME OF TEACHER: RAKHI KHANVILKAR

SUBJECT: MARATHI SECTION: PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED: 6

| SR. | | | | | | |
|-----|-----------------|----------------------|-----------|--|----------------------------------|---|
| NO. | DATE OF WEBINAR | TIME OF WEBINAR | DURATION | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER |
| 1 | 03.04.2021 | 12:00 am to 02:00 pm | 2 Hrs | Ethics and Norms of Online, Kahoot | In House Training | Ms. Alma Sheron Soans |
| 2 | 13.04.2021 | 03:00 am to 40:00 pm | 1 Hr | Happy Teachers Creating Happy Spaces | CBSE | Ms. Aruna Sivaraj |
| 3 | 14.04.2021 | 03:00 am to 04:00 pm | 1 Hr | Application Of Life Skills In Day Today Life. | CBSE | Mr. Arvind Shrivastav |
| 4 | 16.04.2021 | 04:30 pm to 06:00 pm | 1 1/2 Hrs | Measuring Human Behaviour | O.P. Jindal Global University | Dr. Sanjeev Sahni |
| 5 | 17.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hrs | Light Shot Application, Live Worksheet and Quizizz | In House Training | Ms. Tejashree Kadam, Ms. Vasuki Inamdar, Ms. Akshata Padale |
| 6 | 24.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hrs | How to create Effective Power Point | In House Training | Ms. Alma Sheron Soans |

NAME OF TEACHER: MANJIRI ABHYANKAR

| SR. | | | | | | |
|-----|-----------------|----------------------|-----------|--|--------------------|---|
| NO. | DATE OF WEBINAR | TIME OF WEBINAR | DURATION | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER |
| 1 | 03.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hrs | Ethics and Norms of Online, Kahoot | In House Training | Ms. Alma Sheron Soans |
| | | | | | O.P. Jindal Global | |
| 2 | 16.04.2021 | 04:30 pm to 06:00 pm | 1 1/2 Hrs | Measuring Human Behaviour | University | Dr. Sanjeev Sahni |
| 3 | 17.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hrs | Light Shot Application, Live Worksheet | In House Training | Ms. Tejashree Kadam, Ms. Vasuki Inamdar, Ms. Akshata Padale |
| 4 | 22.04.2021 | 2:00 am to 3:00 am | 1 Hr | Strategies for happy classrooms | CBSE | Mr. Rajesh Mishra |
| 5 | 24.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hrs | How to create Effective Power Point | In House Training | Ms. Alma Sheron Soans |
| 6 | 26.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hrs | Introduction to Arts and how the arts are powerful engagement tool | CBSE | Major Rajesh Ranjit |

NAME OF TEACHER: VAISHALI GADKARI

SUBJECT: MARATHI SECTION: PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED: 2

| SR. NO. | DATE OF WEBINAR | TIME OF WEBINAR | DURATION | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER |
|------------|-----------------|----------------------|----------|--------------------------------------|-------------------|-----------------------|
| 1 | 24.04.2021 | 04:00 am to 05:00 pm | 1 Hr | Happy Teachers Creating Happy Spaces | CBSE | Ms. Namita Agarwal |
| 2 | 24.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hrs | How to create Effective Power Point | In House Training | Ms. Alma Sheron Soans |

NAME OF TEACHER: SUJATA BHOSLE

| | | | Ī | | | |
|-----|-----------------|----------------------|-----------|--|--------------------|--------------------------|
| SR. | | | | | | |
| NO. | DATE OF WEBINAR | TIME OF WEBINAR | DURATION | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER |
| | | | | | | |
| 1 | 03.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hrs | Ethics and Norms of Online, Kahoot | In House Training | Ms. Alma Sheron Soans |
| | | | | Tarakin natala an I Olasana | | |
| | | | | Teaching style and Classroom | | |
| 2 | 15.04.2021 | 04:30 pm to 5:30 pm | 1 Hr | management | CBSE | MS.Nisha Singh |
| | | | | | O.P. Jindal Global | |
| 3 | 16.04.2021 | 04:30 pm to 06:00 pm | 1 1/2 Hrs | Measuring Human Behaviour | University | Dr. Sanjeev Sahni |
| | | | | | | Ms. Tejashree Kadam, Ms. |
| | | | | Light Shot Application, Live Worksheet | | Vasuki Inamdar, Ms. |
| 4 | 17.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hrs | and Quizizz | In House Training | Akshata Padale |
| - | 17.04.2021 | 12.00 pm to 02.00 pm | 21110 | und Quizizz | in riouss framing | / Indiata i addio |
| 5 | 17.04.2021 | 04:00 pm to 5:00 pm | 1 Hr | Empathy and Equity in Classroom | CBSE | Mrs.Mandavi Tripathi |
| | | | | | | |
| 6 | 24.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hrs | How to create Effective Power Point | In House Training | Ms. Alma Sheron Soans |

D.A.V. PUBLIC SCHOOL, THANE SESSION: 2021 - 2022 WEBINAR DETAILS - PRIMARY SECTION -MATHS

NAME OF TEACHER: DEEPA NAMBIAR

SUBJECT: MATHS SECTION: PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED: 5

| SR. | | | | | | |
|-----|-----------------|------------------------|----------|-------------------------|-------------------|-----------------------|
| NO. | DATE OF WEBINAR | TIME OF WEBINAR | DURATION | ТОРІС | CATEGORY | NAME OF SPEAKER |
| | | | | Ethics and Norms of | | |
| 1 | 03.04.2021 | 12:00 noon to 02:00 pm | 2 Hrs | Online , Kahoot | In House Training | Ms. Alma Sheron Soans |
| | | | | Art and craft of | | |
| 2 | 13.04.2021 | 02:00 pm to 03:00 pm | 1 Hr | Mathematics | CBSE | Ms. Neha Bhardwaj |
| | | | | Measuring Human | O.P.Jindal Global | |
| 3 | 16.04.2021 | 04:30 pm to 06:30pm | 2 Hrs | Behaviour | University | Dr. Sanjeev Sahni |
| | | | | Light Shot Application, | | Ms. Tejashree Kadam , |
| 4 | 17.04.2021 | 12:00 noon to 02:00 pm | 2 Hrs | Live Worksheet and | In House Training | Ms. Vasuki Inamdar , |
| | | | | Quizizz | | Ms. Akshata Padale |
| | | | | How to create Effective | | |
| 5 | 24.04.2021 | 12:00 noon to 02:00 pm | 2 Hrs | Power Point | In House Training | Ms. Alma Sheron Soans |

NAME OF TEACHER: DEEPA GOPINATH

| SR. | | | | | | |
|-----|-----------------|------------------------|------------|-------------------------|------------------|-------------------------|
| NO. | DATE OF WEBINAR | TIME OF WEBINAR | DURATION | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER |
| | | | | Ethics and Norms of | | |
| 1 | 03.04.2021 | 12:00 noon to 02:00 pm | 2 Hrs | Online , Kahoot | Inhouse Training | Ms. Alma Sheron Soans |
| | | | | Light Shot Application, | | Ms. Tejashree Kadam |
| 2 | 17.04.2021 | 12:00 noon to 02:00 pm | 2 Hrs | Live Worksheet and | Inhouse Training | Ms. Vasuki Inamdar |
| | | | | Quizizz | _ | Ms. Akshata Padale |
| | | | | NEP-2020 The Foundation | | |
| 3 | 18.04.2021 | 3:00pm - 4:30pm | 1Hr 30mins | of Learning | CBSE | Dr. Mahesh Kalakalakath |
| | | | | NEP-2020 Empowering | | |
| | | | | the Teachers - ETT | | |
| 4 | 19.04.2021 | 6:00pm - 7:30pm | 1Hr 30mins | | CBSE | Dr. Mahesh Kalakalakath |
| | | | | How to create Effective | | |
| 5 | 24.04.2021 | 12:00 noon to 02:00 pm | 2 Hrs | Power Point | Inhouse Training | Ms. Alma Sheron Soans |
| | | | | | | |

NAME OF TEACHER: VARSHA MATE

SUBJECT: MATHS SECTION: PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED:

| SR. | | | | | | |
|-----|-----------------|------------------------|----------|-------------------------|-------------------|-----------------------|
| NO. | DATE OF WEBINAR | TIME OF WEBINAR | DURATION | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER |
| | | | | Ethics and Norms of | | |
| 1 | 03.04.2021 | 12:00 noon to 02:00 pm | 2 Hrs | Online , Kahoot | In House Training | Ms. Alma Sheron Soans |
| | | | | Joyful Mathematics- | | |
| | | | | Innovative teaching of | | |
| 2 | 12.04.2021 | 10:00 am to 11:00 am | 1 Hr | Maths | CBSE | Ms. Ishita Mukharjee |
| | | | | Measuring Human | O.P.Jindal Global | |
| 3 | 16.04.2021 | 04:30 pm to 06:30pm | 2 Hrs | Behaviour | University | Dr. Sanjeev Sahni |
| | | | | Light Shot Application, | | Ms. Tejashree Kadam , |
| 4 | 17.04.2021 | 12:00 noon to 02:00 pm | 2 Hrs | Live Worksheet and | In House Training | Ms. Vasuki Inamdar , |
| | | | | Quizizz | | Ms. Akshata Padale |
| | | | | Strategies of a Happy | | |
| 5 | 21.4.2021 | 06:00 pm to 07:00 pm | 1 Hr | Classroom | CBSE | Mr. Joji Paul |
| | | | | How to create Effective | | |
| 6 | 24.04.2021 | 12:00 noon to 02:00 pm | 2 Hrs | Power Point | In House Training | Ms. Alma Sheron Soans |

NAME OF TEACHER: SHUBHANGI PAWAR

| SR. | | | | | | |
|-----|-----------------|------------------------|----------|--------------------------|-----------------------|--------------------|
| NO. | DATE OF WEBINAR | TIME OF WEBINAR | DURATION | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER |
| | | | | Ethics and Norms of | | |
| 1 | 03.04.2021 | 12:00 noon to 02:00 pm | 2 Hrs | Online , Kahoot | In House Training | Ms Alma Soans |
| | | | | Mathematics -Art | | |
| 2 | 16.04.2021 | 10:00 am to 11:00 am | 1 Hr | Integration And Maths | CBSE | Ms Mukherjee |
| | | | | Measuring Human | | |
| 3 | 16.04.2021 | 04:30 pm to 06:30 pm | 1 Hr | Behaviour | O.P.Jindal University | Dr.Sanjeev Sahni |
| | | | | Light Shot | | Ms Tejashree Kadam |
| 4 | 17.04.2021 | 12:00 noon to 02:00 pm | 2 Hrs | Application,Live | In House Training | Ms Vasuki Inamdar |
| | | | | Worksheets and Quizizz | | Ms Akshada Padale |
| | | | | | | |
| | | | | How to Create Effective | | |
| 5 | 24.04.2021 | 12:00 noon to 02:00 pm | 2 Hrs | Power Point Presentation | In House Training | Ms Alma Soans |
| 6 | 28.04.2021 | 04:15 pm to 05:15 pm | 1 Hr | Flipped Classrooms | CBSE | Ms Bindu V. |

NAME OF TEACHER: ROMA GUPTA

| SR. | | | | | | |
|-----|-----------------|------------------------|-----------|--------------------------|-------------------|-----------------------|
| NO. | DATE OF WEBINAR | TIME OF WEBINAR | DURATION | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER |
| | | | | Ethics and Norms of | | |
| 1 | 03.04.2021 | 12:00 noon to 02:00 pm | 2 Hrs | Online , Kahoot | Inhouse Training | Ms. Alma Sheron Soans |
| | | | | | | |
| 2 | 14.04.2021 | 04:30 pm to 05:30 pm | 1 Hr | Recreational Mathematics | CBSE | Ms. Kalki Bagchi |
| | | | | Measuring Human | O.P.Jindal Global | |
| 3 | 16.04.2021 | 04:30 am to 06:00 pm | 1 1/2 Hrs | Behaviour | University | Dr.Sanjeev Sahni |
| | | | | Enhancing Life Skills- | | |
| 4 | 17.04.2021 | 02:00 pm to 03:00 pm | 1 Hr | Coping With Stress | CBSE | Dr. Rahul Chawla |
| | | | | Light Shot Application, | | Ms. Tejashree Kadam |
| | 17.04.2021 | 12:00 noon to 02:00 pm | 2 Hrs | Live Worksheet and | Inhouse Training | Ms. Vasuki Inamdar |
| 5 | | · | | Quizizz | | Ms. Akshata Padale |
| | | | | How to create Effective | | |
| 6 | 24.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hrs | Power Point | In house Training | Ms. Alma Soans |

| NAME (| NAME OF TEACHER : MADHURI NANOSKAR | | | | | | | | |
|--------|------------------------------------|----------------------|-------------|--------------------------|------------------------------|----------------------|--|--|--|
| SUBJE | CT: MATHS | SECTION | ON: PRIMARY | NO. OF | NO. OF WEBINARS ATTENDED : 6 | | | | |
| | | | | | | | | | |
| SR. | | | | | | | | | |
| NO. | DATE OF WEBINAR | TIME OF WEBINAR | DURATION | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER | | | |
| | | | | Ethics nand Norms of | | | | | |
| 1 | 03.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hrs | Online, Kahoot | In house Training | Ms. Alma Soans | | | |
| | | | | Measuring Human | O.P.Jindal Global | | | | |
| 2 | 16.04.2021 | 04:30 am to 06:00 pm | 1 1/2 Hrs | Behaviour | University | Dr.Sanjeev Sahni | | | |
| | | | | Light Shot Application | | Ms. Tejashree Kadam | | | |
| | | | | Live worksheets and | | Ms. Vasuki Inamdar | | | |
| 3 | 17.04.2021 | 12:00 am to 02:00 pm | 2 Hrs | Quizizz | In house Training | Miss. Akshata Padale | | | |
| | | | | Weaving Life Skills into | | | | | |
| 4 | 22.04.2021 | 04:00 pm to 05:00 pm | 1 Hr | school curriculum | CBSE | Ms. Liza Roy Mallik | | | |
| | | | | How to create Effective | | | | | |
| 5 | 24.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hrs | Power Point | In house Training | Ms. Alma Soans | | | |
| 6 | 27.04.2021 | 11:00 am to 12:00 pm | 1 Hr | Cooperative Learning | CBSE | Ms. Anuradha Handa | | | |
| 7 | 00.04.2021 | 00:00 am to 00:00 pm | 1 Hr | | | | | | |
| 8 | 00.04.2021 | 00:00 am to 00:00 pm | 1 Hr | | | | | | |

| NAME (| NAME OF TEACHER: LAXMI HEGDE | | | | | | | | |
|--------|------------------------------|----------------------|-------------|---------------------------|------------------------------|-----------------------|--|--|--|
| SUBJE | CT: MATHS | SECTION | ON: PRIMARY | NO. OF | NO. OF WEBINARS ATTENDED : 6 | | | | |
| | | | | | | | | | |
| SR. | | | | | | | | | |
| NO. | DATE OF WEBINAR | TIME OF WEBINAR | DURATION | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER | | | |
| | | | | Ethics nand Norms of | | | | | |
| 1 | 03.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hrs | Online, Kahoot | In House Training | Ms. Alma Sheron Soans | | | |
| | | | | Handling of Slow Learners | | | | | |
| 2 | 14.04.2021 | 04:00 pm to 05:00 pm | 1 Hr | Technique | CBSE | Dr. Jagdish Sharma | | | |
| | | | | Measuring Human | O.P.Jindal Global | | | | |
| 3 | 16.04.2021 | 04:30 pm to 06:00 pm | 1 1/2 Hrs | Behaviour | University | Dr.Sanjeev Sahni | | | |
| | | | | Light Shot Application, | | Ms. Tejashree Kadam , | | | |
| 4 | 17.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hrs | Live Worksheet and | In House Training | Ms. Vasuki Inamdar , | | | |
| | | | | Quizizz | | Ms. Akshata Padale | | | |
| | 47.04.0004 | | | Innovative Teachings of | | | | | |
| 5 | 17.04.2021 | 03:00 pm to 04:00 pm | 1 Hr | Mathematics | CBSE | Dr. Seema Dutta | | | |
| | | | | How to create Effective | | | | | |
| 6 | 24.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hrs | Power Point | In House Training | Ms. Alma Sheron Soans | | | |

D.A.V. PUBLIC SCHOOL, THANE SESSION: 2021 - 2022 WEBINAR DETAILS - PRIMARY SECTION -SOCIAL SCIENCE

NAME OF TEACHER: MOUSHUMI DUBE

SUBJECT: SOCIAL SCIENCE SECTION: PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED: 06

| | | 1 | | | | |
|-----|-----------------|------------------------|----------|---|------------------------------|---|
| SR. | | | | | | |
| NO. | DATE OF WEBINAR | TIME OF WEBINAR | DURATION | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER |
| _ | 02.04.2024 | 42:00 40 02:00 | 2 11=0 | Ethics and Norms of Online , | la Harra Trainina | Me Alma Sharan Saana |
| 1 | 03.04.2021 | 12:00 noon to 02:00 pm | 2 Hrs | Kahoot | In House Training | Ms. Alma Sheron Soans |
| 2 | 09.04.2021 | 10:00 am to 11:00 am | 1 Hr | Project Based Learning | CBSE | Ms.Meenu Gosain |
| 3 | 11.04.2021 | 09:00 am to 10:00 am | 1 Hr | Story telling as Pedagogy | CBSE | Ms. Vamsheepriya Amar |
| 4 | 16.04.2021 | 04:30 pm to 06:30 | 2 Hrs | Measuring Human Behaviour | O.P.Jindal Global University | Dr. Sanjeev Sahni |
| 5 | 17.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hrs | Light Shot Application Live Worksheet Quizizz | In House Training | Ms. Tejashree Kadam Ms. Vasuki Inamdar Ms. Akshata Padale |
| 6 | 24.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hrs | How to create Effective Power Point | In House Training | Ms. Alma Sheron Soans |

NAME OF TEACHER : ALMA SOANS

SUBJECT: SOCIAL SCIENCE SECTION: PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED: 07

| | | | 1 | | | _ |
|------------|-----------------|------------------------|----------|-------------------------------|-------------------|-----------------------|
| SR. NO. | DATE OF WEBINAR | TIME OF WEBINAR | DURATION | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER |
| 1101 | | | | Ethics and Norms of Online, | G/11260111 | |
| 1 | 03.04.2021 | 12:00 noon to 02:00 pm | 2 Hrs | Kahoot | In House Training | Ms. Alma Sheron Soans |
| | | | | | O.P.Jindal Global | |
| 2 | 16.04.2021 | 04:30 pm to 06:30 pm | 2 Hrs | Measuring Human Behaviour | University | Dr. Sanjeev Sahni |
| | | | | Light Shot Application | In House Training | Ms. Tejashree Kadam |
| | | | | Live Worksheet | | Ms. Vasuki Inamdar |
| 3 | 17.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hrs | Quizizz | | Ms. Akshata Padale |
| 4 | 23.04.2021 | 04:00 pm to 05:00 pm | 1 Hr | Story Telling as a Pedagogy | CBSE | Ms. Neera Kohli |
| 5 | 23.04.2021 | 05:00 pm to 06:00 pm | 1 Hr | Data handling with Python | CBSE | Mr. Amit Verma |
| | | | | How to create Effective Power | | |
| 6 | 24.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hrs | Point | In House Training | Ms. Alma Sheron Soans |
| | | | | Python Programming skills by | | GUVI learning Module |
| 7 | 24.04.2021 | 08:00 pm to 10:00 pm | 2 Hrs | AICTE and GUVI | CBSE | Video |

NAME OF TEACHER: SARITA SINGH

SUBJECT: SOCIAL SCIENCE SECTION: PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED: 06

| SR. | | | | | | |
|-----|-----------------|----------------------|----------|---|-------------------|---|
| NO. | DATE OF WEBINAR | TIME OF WEBINAR | DURATION | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER |
| | | | | Ethics and Norms of Online, | | |
| 1 | 03.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hrs | Kahoot | In House Training | Ms. Alma Sheron Soans |
| | | | | | O.P.Jindal Global | |
| 2 | 16.04.2021 | 04:30 pm to 06:30 pm | 2 Hrs | Measuring Human Behaviour | University | Dr. Sanjeev Sahni |
| | 47.04.2024 | 12:00 12:00 | 2 11= | Light Shot Application Live Worksheet | In House Training | Ms. Tejashree Kadam Ms. Vasuki Inamdar Ms. Akshata Padale |
| 3 | 17.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hrs | Quizizz | | |
| 4 | 13.04.2021 | 11:00 am to 12:00 pm | 1 Hr | Dealing With Stress | CBSE | Ms.Namita Agarwal |
| 5 | 22.04.2021 | 05:30 pm to 06:30 pm | 1 Hr | Bloom's Taxonomy and Questioning Techniques How to create Effective Power | CBSE | Ms.Vamsheepriya Amar |
| 6 | 24.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hrs | Point | In House Training | Ms. Alma Sheron Soans |

NAME OF TEACHER: AKSHATA PADALE

SUBJECT: SOCIAL SCIENCE SECTION: PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED: 06

| SR. | | | | | | |
|-----|-----------------|------------------------|----------|--|------------------------------|---|
| NO. | DATE OF WEBINAR | TIME OF WEBINAR | DURATION | ТОРІС | CATEGORY | NAME OF SPEAKER |
| 1 | 03.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hrs | Ethics and Norms of Online , Kahoot | In House Training | Ms. Alma Sheron Soans |
| 2 | 11.04.2021 | 09:00 am to 10:00 am | 1 Hr | Story telling as Pedagogy | CBSE | Ms. Vamsheepriya Amar |
| 3 | 13.04.2021 | 11:00 pm to 12:00 noon | 1 Hr | Stress Management - Positive Mindful Mantras for Fighting Stress | CBSE | Ms. Priyanka Bhatkoti |
| 4 | 16.04.2021 | 04:30 pm to 06:30 pm | 2 Hrs | Measuring Human Behaviour | O.P.Jindal Global University | Dr. Sanjeev Sahni |
| 5 | 17.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hrs | Light Shot Application Live Worksheet Quizizz | In House Training | Ms. Tejashree Kadam Ms. Vasuki Inamdar Ms. Akshata Padale |
| 6 | 24.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 1 Hr | How to create effective power point | In house training | Ms. Alma Sheron Soans |

NAME OF TEACHER: MEETA SHETTY

SUBJECT: SOCIAL SCIENCE SECTION: PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED:6

| SR. | | | | | | |
|-----|-----------------|----------------------|----------|---|------------------------------|---|
| NO. | DATE OF WEBINAR | TIME OF WEBINAR | DURATION | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER |
| 1 | 03.04.2021 | 00:00 am to 00:00 pm | 2 Hrs | Ethics and Norms of Online, Kahoot | In house training | Ms. Alma Sheron Soans |
| 2 | 10.04.2021 | 02:00 pm to 03:00 pm | 1 Hr | Top 10 priorities of a teacher | CBSE | Ms. Sonali Basu |
| 3 | 16.04.2021 | 04:30 pm to 06:30 pm | 2 Hrs | Measuring Human Behaviour | O.P Jindal Global University | Dr. Sanjeev Sahni |
| 4 | 17.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hrs | Light Shot Application Live Worksheet Quizizz | In House Training | Ms. Tejashree Kadam Ms. Vasuki Inamdar Ms. Akshata Padale |
| 5 | 23.04.2021 | 05:30 pm to 06:30 pm | 1 Hr | Decoding Portfolio and Subject Enrichment Activities | CBSE | Ms. Vamsheepriya Amar |
| 6 | 24.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 1 Hr | How to create effective power point | In house training | Ms. Alma Sheron Soans |

| NAME C | NAME OF TEACHER: SUSHMA GOPAN | | | | | | | | | |
|------------|-------------------------------|----------------------|---------------|---|---------------------------------|---|--|--|--|--|
| SUBJEC | CT: SOCIAL SCIENCE | | SECTION: PRIM | MARY NO. OF | WEBINARS ATTENDED | 0:6 | | | | |
| | | | | | | | | | | |
| SR. NO. | DATE OF WEBINAR | TIME OF WEBINAR | DURATION | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER | | | | |
| 1 | 03.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hrs | Ethics and Norms of Online , Kahoot | In House Training | Ms. Alma Sheron Soans | | | | |
| 2 | 16.04.2021 | 04:30 pm to 06:30 pm | 2 Hrs | Measuring Human Behaviour | O.P.Jindal Global University | Dr. Sanjeev Sahni | | | | |
| 3 | 17.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hrs | Light Shot Application Live Worksheet Quizizz | In House Training | Ms. Tejashree Kadam Ms. Vasuki Inamdar Ms. Akshata Padale | | | | |
| 4 | 14.04.2021 | 03:00 pm to 04:00 pm | 1 Hr | Dramatics in Teaching | CBSE | Dr.Dinisha Bharadwaj Singh | | | | |
| 5 | 18.04.2021 | 09:00 am to 10:00 am | 1 Hr | Learning Styles | CBSE | Ms.Vamsheepriya Amar | | | | |
| 6 | 24.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hrs | How to create Effective Power Point | In House Training | Ms. Alma Sheron Soans | | | | |

| NAME O | F TEACHER : PADMA | VATI | | | | |
|---------------------|-------------------|----------------------|-------------|---------------------------------|-------------------|-------------------------|
| SUBJEC [*] | T: SOCIAL SCIENCE | E | SECTION: PF | RIMARY NO. OF V | VEBINARS ATTENDED | 9 : 06 |
| | | | | | | |
| | | | | Ethics and Norms of Online, | | |
| 1 | 03.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hrs | Kahoot | In House Training | Ms. Alma Sheron Soans |
| | | | | Strategies to Improve Classroom | | |
| 2 | 14.04.2021 | 10.00 am to 11.00 am | 1 Hr | Learning. | CBSE | Penmukha Padmaja |
| | | | | | O.P.Jindal Global | |
| 3 | 16.04.2021 | 04:30 pm to 06:30 pm | 2 Hrs | Measuring Human Behaviour | University | Dr. Sanjeev Sahni |
| | | | | National Education Policy NEP | | |
| 4 | 16.04.2021 | 06.00 pm to 07.00 pm | 1 Hr | 2020 Empowering the Teachers | CBSE | Dr.Mahesh Kadakkalakath |
| | | | | Light Shot Application | In House Training | Ms. Tejashree Kadam |
| | | | | Live Worksheet | | Ms. Vasuki Inamdar |
| 5 | 17.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hrs | Quizizz | | Ms. Akshata Padale |
| | | | | How to create Effective Power | | |
| 6 | 24.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hrs | Point | In House Training | Ms. Alma Sheron Soans |

D.A.V. PUBLIC SCHOOL, THANE SESSION: 2021 - 2022 WEBINAR DETAILS - PRIMARY SECTION -SCIENCE

NAME OF TEACHER: NEETHA SWAROOP

SUBJECT: SCIENCE SECTION: PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED:6

| SR. | | | | | | |
|-----|-----------------|----------------------|----------|--|-------------------|------------------------|
| NO. | DATE OF WEBINAR | TIME OF WEBINAR | DURATION | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER |
| | | | | Ethics and Norms of Online Classroom, How | | |
| | | | | | | _ |
| 1 | 03.04.2021 | 12:00 pm to 02:00pm | 2 Hrs | to use Kahoot | In house | Alma Soans |
| | | | | | O.P.Jindal Global | |
| 2 | 16.04.2021 | 04:30 pm to 06:30 pm | 2 Hrs | Measuring Human Behaviour | University | Dr. Sanjeev Sahni |
| | | | | | | Ms. Tejashree Kadam , |
| | | | | Light Shot Application, Live Worksheet and | | Ms. Vasuki Inamdar , |
| 3 | 17.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hrs | Quizizz | In House Training | Ms. Akshata Padale |
| | | | | | | |
| 4 | 17.04.2021 | 04:00 pm to 05:00 pm | 1 Hr | Science is learning, doing, concluding | COE Patna | Tanushreee Chakraborty |
| 5 | 24.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hrs | How to create Effective Power Point | In House Training | Ms. Alma Soans |
| | | • | | | | |
| 6 | 24.04.2021 | 06:00 pm to 07:00 pm | 1 Hr | ICT Integration in Teaching of Science | CBSE | Ms. Vamsheepriya Amar |

NAME OF TEACHER: VASUKI INAMDAR

| SR. | | | | | | |
|-----|-----------------|----------------------|----------|--|-------------------|-----------------------|
| NO. | DATE OF WEBINAR | TIME OF WEBINAR | DURATION | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER |
| | | | | | | |
| | | | | Ethics and Norms of Online Classroom. How | | |
| 1 | 03.04.2021 | 12:00 pm to 02:00pm | 2 Hrs | to use Kahoot | In house | Alma Soans |
| | | | | | O.P.Jindal Global | |
| 2 | 16.04.2021 | 04:30 pm to 06:30 pm | 2 Hrs | Measuring Human Behaviour | University | Dr. Sanjeev Sahni |
| | | | | | | Ms. Tejashree Kadam , |
| | | | | Light Shot Application, Live Worksheet and | | Ms. Vasuki Inamdar , |
| 3 | 17.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hrs | Quizizz | In House Training | Ms. Akshata Padale |
| | | | | | | |
| _ | | | | | | |
| 4 | 24.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hrs | How to create Effective Power Point | In House Training | Ms. Alma Soans |
| | | | | | | |
| | | | | | | |
| 5 | 29.04.2021 | 3:00 pm to 4:00 pm | 1 Hr | Happy Class Rooms-Exploring Happiness | CBSE | Dr.Sandeep Kumar |
| | | | 1 | | | |
| | | | | | | |
| | 00.04.0004 | | . | | 0005 | NE ES NOS |
| 6 | 30.04.2021 | 2.00 pm to 3.00 pm | 1 Hr | Sustainable Green School | CBSE | Nivedita Nathani |

NAME OF TEACHER: MADHUBALA IYER

SUBJECT: SCIENCE SECTION: PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED:6

| CD | | | | | | |
|-----|-----------------|----------------------|----------|--|-------------------|---------------------------|
| SR. | | | | | | |
| NO. | DATE OF WEBINAR | TIME OF WEBINAR | DURATION | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER |
| | | | | Ethics and Norms of Online Classroom. How | In house Training | Ma Alma Saana |
| 1 | 03.04.2021 | 12:00 pm to 02:00pm | 2 Hrs | to use Kahoot | In house Training | Ms.Alma Soans |
| | | | | Making Live Worksheet | In house Training | Ms. Vasuki Inamdar |
| 2 | 10.04.2021 | 00:00 am to 00:00 pm | 1 Hr | Making Quizz | In house Training | Ms. Akshata Padale |
| | | | | | O.P.Jindal Global | |
| 3 | 16.04.2021 | 04:30 pm to 06:30 pm | 2 Hrs | Measuring Human Behaviour | University | Dr. Sanjeev Sahni |
| | | | | Light Shot Application, Live Worksheet and | | Ms. Tejashree Kadam , |
| 4 | 17.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hrs | Quizizz | In House Training | Ms. Vasuki Inamdar , |
| | | | | QUIZIZZ | | Ms. Akshata Padale |
| 5 | 17.04.2021 | 04:00 am to 05:00 pm | 1 Hr | Science is Looking, Doing, Concluding | CBSE | Ms. Tanushree Chakraborty |
| 6 | 23.04.2021 | 04:00 am to 05:00 pm | 1 Hr | ICT Integration in Teaching of Science | CBSE | Ms. Deepti Sharma |

NAME OF TEACHER: ASHA MENON

| SR. | | | | | | |
|-----|-----------------|----------------------|----------|---|-------------------|----------------------|
| NO. | DATE OF WEBINAR | TIME OF WEBINAR | DURATION | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER |
| | | | | Ethics and Norms of Online Classroom. How | | |
| 1 | 03.04.2021 | 12:00 pm to 02:00pm | 2Hrs | to use Kahoot | In House Training | Ms.Alma Soans |
| | | | | Light Shot Application | | Ms.Tejashre kadam |
| | | | | Live Worksheet | | Ms.Vasuki Inamdar |
| 2 | 10.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hrs | Quizizz | In House Training | Ms.Akshata Padale |
| | | | | | O.P.Jindal Global | |
| 3 | 16.04.2021 | 04:30 pm to 6:30 pm | 2Hrs | Measuring Human Behaviour | University | Dr.Sanjeev Sahni |
| 4 | 13.04.2021 | 12:05 pm to 01:05 pm | 1 Hr | Interdisciplinary Projects in Science | CBSE | Mr. R. K Shrivastava |
| | | | | Understanding Bloom's Taxonomy and its | | |
| 5 | 18.04.2021 | 11:00 am to 12:00 pm | 1 Hr | Application | CBSE | Mr. T. Thavasi Mony |

| NAME (| NAME OF TEACHER: DEEPA GUPTA | | | | | | | | | |
|--------|------------------------------|----------------------|-------------|--|-------------------|-----------------------|--|--|--|--|
| SUBJE | CT: SCIENCE | SEC | TION: PRIMA | RY NO. OF WEBINARS ATTENDED : 5 | | | | | | |
| | | | | | | | | | | |
| SR. | | | | | | | | | | |
| NO. | DATE OF WEBINAR | TIME OF WEBINAR | DURATION | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER | | | | |
| 1 | 03.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hrs | Ethics and Norms of Online , Kahoot | In House Training | Ms. Alma Sheron Soans | | | | |
| | | | | | O.P.Jindal Global | | | | | |
| 2 | 16.04.2021 | 04:30 pm to 06:30 pm | 2 Hrs | Measuring Human Behaviour | University | Dr. Sanjeev Sahni | | | | |
| | | | | | | Ms. Tejashree Kadam , | | | | |
| | | | | Light Shot Application, Live Worksheet and | | Ms. Vasuki Inamdar , | | | | |
| 3 | 17.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hrs | Quizizz | In House Training | Ms. Akshata Padale | | | | |
| 4 | 24.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hrs | How to create Effective Power Point | In House Training | Ms. Alma Sheron Soans | | | | |
| 5 | 29.04.2021 | 11:00 am to 12:00 pm | 1 Hr | NEP-Empowering the Teachers | CBSE | Mr. Joji Paul | | | | |

| NAME C | NAME OF TEACHER: AJITHA NAIR | | | | | | | | | |
|--------|------------------------------|----------------------|-------------|---|-------------------|-----------------------|--|--|--|--|
| SUBJEC | CT: SCIENCE | SEC. | TION: PRIMA | RY NO. OF WEBINARS ATTENDED :6 | | | | | | |
| | | | | | | | | | | |
| SR. | | | | | | | | | | |
| NO. | DATE OF WEBINAR | TIME OF WEBINAR | DURATION | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER | | | | |
| | | | | Ethics and Norms of Online Classroom. How | | | | | | |
| 1 | 03.04.2021 | 12:00 pm to 02:00pm | 2Hrs | to use Kahoot | In House Training | Ms.Alma Soans | | | | |
| | | | | Light Shot Application | | Ms.Tejashre kadam | | | | |
| | | | | Live Worksheet | | Ms.Vasuki Inamdar | | | | |
| 2 | 10.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hrs | Quizizz | In House Training | Ms.Akshata Padale | | | | |
| | | | | | O.P.Jindal Global | | | | | |
| 3 | 16.04.2021 | 04:30 pm to 6:30 pm | 2Hrs | Measuring Human Behaviour | University | Dr.Sanjeev Sahni | | | | |
| | | | | Understanding Bloom's Taxonomy and its | | | | | | |
| 4 | 18.04.2021 | 11:00 am to 12:00 pm | 1 Hr | Application | CBSE | Mr. T. Thavasi Mony | | | | |
| 5 | 24.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hrs | How to create Effective Power Point | In House Training | Ms. Alma Soans | | | | |
| 6 | 24.04.2021 | 06:00 pm to 07:00 pm | 1 Hr | ICT Integration in Teaching of Science | CBSE | Ms. Vamsheepriya Amar | | | | |

| SUBJECT: SCIENCE SECTION: PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED:6 | | | | | | | |
|--|-----------------|----------------------|----------|--|------------------------------|---|--|
| SR. | | | | | | | |
| NO. | DATE OF WEBINAR | TIME OF WEBINAR | DURATION | торіс | CATEGORY | NAME OF SPEAKER | |
| 1 | 22.04.2021 | 11:00 am to 12:00 pm | 1 Hr | On line teaching skills | Cbse | Neera Kholi | |
| 2 | 23.04.2021 | 04:00 am to 05:00 pm | 1 Hr | ICT Integration in science | Cbse | Diptti S | |
| 3 | 03.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hrs | Ethics and Norms of Online , Kahoot | In House Training | Ms. Alma Sheron Soans | |
| 4 | 17.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hrs | Light Shot Application, Live Worksheet and Quizizz | In House Training | Ms. Tejashree Kadam , Ms. Vasuki Inamdar , Ms. Akshata Padale | |
| 5 | 24.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hrs | How to create Effective Power Point | In House Training | Ms. Alma Sheron Soans | |
| 6 | 16.04.2021 | 04:30 pm to 06:30 pm | 2 Hrs | Measuring Human Behaviour | O.P.Jindal Global University | Dr. Sanjeev Sahni | |

| SR. | | | | | | |
|-----|-----------------|----------------------|----------|---|-------------------|---------------------|
| NO. | DATE OF WEBINAR | TIME OF WEBINAR | DURATION | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER |
| | | | | Light Shot Application | | Ms.Tejashre kadam |
| | | | | Live Worksheet | | Ms.Vasuki Inamdar |
| 1 | 10.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hr | Quizizz | In House Training | Ms.Akshata Padale |
| | | | | | O.P.Jindal Global | |
| 2 | 16.04.2021 | 04:30 pm to 06:30 pm | 2 Hr | Measuring Human Behaviour | University | Dr.Sanjeev Sahni |
| | | | | Peer Pressure in Adolescents and How To | | |
| 3 | 19.04.2021 | 05:00 pm to 06:00 pm | 1 Hr | Resist | CBSE | Mrs. Monica Chawla |
| 4 | 22.04.2021 | 04:15 pm to 05:15 pm | 1 Hr | 21st Century Skills | CBSE | Mr. T. Thavasi Mony |
| 5 | 24.04.2021 | 12:00 am to 02:00 pm | 2 Hr | How to create Effective Power Point | In House Training | Ms. Alma Soans |

D.A.V. PUBLIC SCHOOL, THANE SESSION : 2021 - 2022

WEBINAR DETAILS - PRIMARY SECTION -MUSIC / DANCE

NAME OF TEACHER: KAUSTUBH APTE

SUBJECT: MUSIC SECTION: PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED:6

| SR. NO. | DATE OF WEBINAR | TIME OF WEBINAR | DURATION | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER |
|---------|-----------------|----------------------|-----------|---|--------------------|---|
| 1 | 03.04.2021 | 12:00 am to 02:00 pm | 2 Hrs | Ethics and Norms of Online, Kahoot | In House Training | Ms. Alma Sheron Soans. |
| | | | | | O.P. Jindal Global | |
| 2 | 16.04.2021 | 04:30 pm to 06:00 pm | 1 1/2 Hrs | Measuring Human Behaviour | University | Dr. Sanjeev Sahani. |
| 3 | 17.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hrs | Light Shot Application Live Worksheet Quizizz | In House Training | Ms. Tejashree Kadam Ms. Vasuki Inamdar Ms. Akshata Padale |
| 4 | 19.04.2021 | 05:00 pm to 06:00 pm | 1 Hr | Abhibhavako ke sath madad ke hath | COE Noida | Ms.Meeta Gupta. |
| 5 | 22.04.2021 | 09:30 am to 10:30 am | 1 Hr | Assessment of Co scholastic Activities | COE Chennai | Mrs.Vansheepriya Amar. |
| 6 | 24.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hrs | How to create Effective Power Point | In House Training | Ms. Alma Soans |

NAME OF TEACHER: MANISHA KULKARNI

| SR. NO. | DATE OF WEBINAR | TIME OF WEBINAR | DURATION | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER |
|---------|--------------------------|----------------------|---------------|--|---------------------------------|---|
| 1 | 03.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hrs | Ethics and norms of online, Kahoot | In House | Ms.Alma Sheron Soans |
| 2 | 13.04.2021 | 02:00 pm to 03:00 pm | 1 Hr | Stress Management | CBSE | Dr. Sangeet Sharma |
| 3 | 17.04.2021 17.04.2021 | 03:00 pm to 04:00 pm | 1 Hr 2 Hrs | Introduction to Cyber Security and Safety Light Shot Application Live Worksheet Quizizz | CBSE In House Training | Mr.Joji Paul Ms. Tejashree Kadam Ms. Vasuki Inamdar Ms. Akshata Padale |
| 5 | 24.04.2021 | 12:00pm to 02:00 pm | 2 Hrs | How to creat Effective Power point | In House | Ms. Alma Soans |
| 6 | 16.04.2021 | 04:30 pm to 06:30 pm | 2 Hrs | Measuring human behaviour | O.P.Jindal Global University | Dr. Sanjeev P. Sahni |

NAME OF TEACHER: SUVIDYA PATOLE

SUBJECT: MUSIC SECTION: PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED:6

| SR. NO. | DATE OF WEBINAR | TIME OF WEBINAR | DURATION | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER |
|---------|-----------------|----------------------|----------|--|-------------------|-----------------------|
| 1 | 03.04.2021 | 12 noon to 02:00 pm | 2 Hrs | Ethics and norms of online, Kahoot | In House Training | Ms.Alma Sheron Soans |
| | | | | Happy teachers creating happy | | |
| 2 | 14.04.2021 | 11:00 am to 12 noon | 1 Hr | spaces | CBSE | Sandhya Rani Swain |
| | | | | Application of life skills in day to day | | |
| 3 | 14.04.2021 | 03:00 pm to 04:00 pm | 1 Hr | life | CBSE | Mr. Arvind Shrivastva |
| | | | | | O.P.Jindal Global | |
| 4 | 16.04.2021 | 04:30 pm to 06:30 pm | 2 Hrs | Measuring human behaviour | University | Dr. Sanjeev P. Sahni |
| | | | | Light Shot Application | In House Training | Ms. Tejashree Kadam |
| | | | | Live Worksheet | | Ms. Vasuki Inamdar |
| 5 | 17.04.2021 | 12 noon to 02:00 pm | 2 Hrs | Quizizz | | Ms. Akshata Padale |
| 6 | 24.04.2021 | 12 noon to 02:00 pm | 2 Hrs | How to creat Effective Power point | In House Training | Ms. Alma Soans |

NAME OF TEACHER: DHANASHREE KUBAL

| SR. NO. | DATE OF WEBINAR | TIME OF WEBINAR | DURATION | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER |
|---------|-----------------|----------------------|----------|---|-------------------|---|
| 1 | 17.04.2021 | 12 noon to 02:00 pm | 2 Hrs | Light Shot Application Live Worksheet Quizizz | _ | Ms. Tejashree Kadam Ms. Vasuki Inamdar Ms. Akshata Padale |
| 2 | 24.04.2021 | 12 noon to 02:00 pm | 2 Hrs | How to creat Effective Power point | In House Training | Ms. Alma Soans |
| 3 | 26.04.2021 | 04:00 am to 05:00 pm | 1 Hr | Enhancing life skills | CBSE | Dr. Nichhal Gupta |
| 4 | 27.04.2021 | 04:00 am to 05:00 pm | 1 Hr | Stress Management | CBSE | Mr. Pankaj Munjal |

D.A.V. PUBLIC SCHOOL, THANE SESSION : 2021 - 2022 WEBINAR DETAILS - PRIMARY SECTION -PT / YOGA

NAME OF TEACHER: VAISHALI CHAUHAN

SUBJECT: PHYSICAL EDUCATION SECTION: PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED:7

| SR. NO. | DATE OF WEBINAR | TIME OF WEBINAR | DURATION | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER |
|------------|-----------------|----------------------|----------|---|----------------------|---|
| NO. | DATE OF WEBINAR | TIME OF WEBINAR | DUKATION | TOPIC | CATEGORT | NAME OF SPEAKER |
| 1 | 03.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 hrs | Ethics & Norms of Online, Kahoot | In House | Ms. Alma Sheron Soans |
| 2 | 10.04.2021 | 6:00 am to 7:00 pm | 1 Hr | Understanding resilience in children | CBSE Paid | Shri . Mahesh Kaddakkakal |
| 3 | 23.04.2021 | 4:00: pm to 5:00 pm | 1 Hr | Happy Classroom exploring happiness | CBSE paid | Jyotsna Grover |
| 4 | 16.04.2021 | 04:30 pm to 06:00 pm | 1 Hr | Measuring Human Behaviour | JSPC Free | Dr. Sanjeev Sahni |
| 5 | 16.04.2021 | 10:00 am to 6:30 pm | 8 Hr | Internaional webinar on sports science | SAI LNCPE | DR. G Kishore |
| 6 | 24.04.2021 | 08:00 pm to 10:00 pm | 1 Hr | Python Programming Skills by AICTE, & GUVI | CBSE | GUVI Learning Module Video |
| 7 | 17.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hrs | Light Shot Application Live Worksheet Quizizz | In House Training | Ms. Tejashree Kadam Ms. Vasuki Inamdar Ms. Akshata Padale |
| 8 | 24.04.2021 | 12:00 am to 02:00 pm | 1 Hr | Powerpoint Presentation | In House | ALma Soans |

NAME OF TEACHER : GAURI KANDARKAR

SUBJECT: PHYSICAL EDUCATION SECTION: PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED: 6

| SR. | | | | | | |
|-----|-----------------|----------------------|----------|---|----------------------|---|
| NO. | DATE OF WEBINAR | TIME OF WEBINAR | DURATION | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER |
| 1 | 03.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 hrs | Ethics & Norms of Online, Kahoot | In House | Ms. Alma Sheron Soans |
| 2 | 12.04.2021 | 04:00 am to 05:00 pm | 1 Hr | Verbal Expressions For Life-Skills | CBSE Paid | Ankush Sharma |
| 3 | 20.04.2021 | 05:00 am to 06:00 pm | 1 Hr | Early Chidhood Care and Education | CBSE Paid | Vamsheepriya Amar |
| 4 | 16.04.2021 | 04:30 am to 06:00 pm | 1 Hr | Measuring Human Behaviour | JSPC Free | Dr. Sanjeev Sahni |
| 5 | 17.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hrs | Light Shot Application Live Worksheet Quizizz | In House Training | Ms. Tejashree Kadam Ms. Vasuki Inamdar Ms. Akshata Padale |
| 6 | 24.04.2021 | 12:00 am to 02:00 pm | 1 Hr | Powerpoint Presentation | In House | ALma Soans |

NAME OF TEACHER : LAVU MULIK
SUBJECT : PHYSICAL EDUCATION SECTION : PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED :

| SR. NO. | DATE OF WEBINAR | TIME OF WEBINAR | DURATION | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER |
|------------|-----------------|----------------------|----------|---|-----------|---|
| 1 | 03.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 hrs | Ethics & Norms of Online, Kahoot | In House | Ms. Alma Sheron Soans |
| 2 | 05.04.2021 | 10:00 am to 11:00 am | 1 Hr | Application of Life-skills in day to day Life | CBSE Paid | Nita Arora |
| 3 | 12.04.2021 | 04:00 pm to 05:00 pm | 1 Hr | Verbal Expressions For Life-Skills | CBSE Paid | Ankush Sharma |
| 4 | 16.04.2021 | 04:30 pm to 06:00 pm | 1 .30Hr | Measuring Human Behaviour | JSPC Free | Dr. Sanjeev Sahni |
| 5 | 17.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | | Light Onot Apphoanon | | Ms. Tejashree Kadam Ms. Vasuki Inamdar Ms. Akshata Padale |
| 6 | 24.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hr | Powerpoint Presentation | In House | ALma Soans |

NAME OF TEACHER: AJAY KUMBHAR

| SR. | | | | | | |
|-----|-----------------|----------------------|----------|---|----------------------|---|
| NO. | DATE OF WEBINAR | TIME OF WEBINAR | DURATION | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER |
| 1 | 03.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 hrs | Ethics & Norms of Online, Kahoot | In House | Ms. Alma Sheron Soans |
| 2 | 19.04.2021 | 04:00 pm to 05:00 pm | 1 Hr | Understanding Anger | CBSE Paid | Anurodh Chitra |
| 3 | 27.04.2021 | 04:00 pm to 05:00 pm | 1 Hr | Stress Management | CBSE Paid | Neeraj Saxsena |
| 4 | 16.04.2021 | 04:30pm to 06:00 pm | 1 .30 Hr | Measuring Human Behaviour | JPSC Free | Dr. Sanjeev Sahni |
| 5 | 17.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hrs | Light Shot Application Live Worksheet Quizizz | In House Training | Ms. Tejashree Kadam Ms. Vasuki Inamdar Ms. Akshata Padale |
| 6 | 24.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hr | Power point Presentation | In House | Alma Soans |

D.A.V. PUBLIC SCHOOL, THANE SESSION: 2021 - 2022 WEBINAR DETAILS - PRIMARY SECTION -ART

NAME OF TEACHER: SANSKRUTI SHIRODKAR

SUBJECT: ART / CRAFT SECTION: PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED:7

| CD | | | | | | |
|------------|-----------------|----------------------|-----------|-------------------------------------|--------------|----------------------------|
| SR. NO. | DATE OF WEBINAR | TIME OF WEBINAR | DURATION | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER |
| | | | | Classroom Management in Class - | | |
| 1 | 14.04.2021 | 04:00 pm to 05:00 pm | 1 Hr | Teaching Style | CBSE Paid | Ms Anupma Sharma |
| 2 | 21.04.2021 | 05:00 pm to 06:00 pm | 1 Hr | Developing Resilience in Children | CBSE Paid | Dr. Mahesh Kadakkalakath |
| 3 | 03.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 hrs | Ethics & of Online, Kahoot | In House | Ms. Alma Soans |
| 4 | 16.04.2021 | 04:30 pm to 06:00 pm | 1 1/2 Hrs | Measuring Human Behaviour | O. P. Jindal | Dr. Sanjeev Sahni |
| | | | | Light Shot Application | In House | Ms. Tejashree Kadam |
| | | | | Live Worksheet | Training | Ms. Vasuki Inamdar |
| 5 | 17.04.2021 | 12:00 am to 02:00 pm | 2 Hrs | Quizizz | | Ms. Akshata Padale |
| 6 | 24.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hrs | How to create Effective PowerPoint | In House | Ms. Alma Sheron Soans |
| | | | | Python Programming Skills by AICTE, | | |
| 7 | 24.04.2021 | 08:00 am to 10:00 pm | | & GUVI | CBSE | GUVI Learning Module Video |

NAME OF TEACHER: ASMITA CHATTERJEE

SUBJECT: ART / CRAFT SECTION: PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED:5

| SR. NO. | DATE OF WEBINAR | TIME OF WEBINAR | DURATION | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER |
|------------|-----------------|----------------------|----------|---|----------------------|---|
| 1 | 16.04.2021 | 04:30 pm to 05:00 pm | 1 1/2Hr | Measuring human behaviour | O.P Jindal | Dr. Sanjeev Sahni |
| 2 | 17.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hr | Light Shot Application Live Worksheet Quizizz | In House Training | Ms. Tejashree Kadam Ms. Vasuki Inamdar Ms. Akshata Padale |
| 3 | 19.04.2021 | 06:00 pm to 07:00 pm | 1 Hr | A School approach towards value education | CBSC | Vamshreepriya Amar |
| 4 | 21.04.2021 | 03:00 pm to 04:30pm | 1 1/2 Hr | 21st century skills | CBSC | Dr. Mahesh Kadakkalakath |
| 5 | 24.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hr | How to create Effective PowerPoint | In House | Ms. Alma Sheron Soans |

NAME OF TEACHER : NITIN TAMBE
SUBJECT : ART / CRAFT SECTION : PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED :

| SR. | | | | | | |
|-----|-----------------|----------------------|----------|--|----------------------|---|
| NO. | DATE OF WEBINAR | TIME OF WEBINAR | DURATION | ТОРІС | CATEGORY | NAME OF SPEAKER |
| | | | | | O.P.Jindal | |
| 1 | 16.04.2021 | 04:30 pm to 05:00 pm | 1 1/2Hr | Measuring Human Behaviour | Global University | Dr. Sanjeev Sahni |
| 2 | 03.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 hrs | Ethics & of Online, Kahoot | In House | Ms. Alma Soans |
| | 4= 04 0004 | 40.00 | | Light Shot Application Live Worksheet | In House Training | Ms. Tejashree Kadam Ms. Vasuki Inamdar |
| 3 | 17.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hr | Quizizz | | Ms. Akshata Padale |
| 4 | 24.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hr | How to create Effective PowerPoint | In House | Ms. Alma Sheron Soans |
| 5 | 22.04.2021 | 01:00 pm to 02:00 pm | 1 Hr | Integration of Arts in Mathematics- Primary classes | CBSE | Ms. Rajeswari Muthu |
| 6 | 23.04.2021 | 11:00 am to 12:00 pm | 1 Hr | Happy classroom- Happy Teachers creating Happy Spaces | CBSE | Mr. R.K. Shrivastava |

NAME OF TEACHER :POORVA DANDEKAR

SUBJECT: ART / CRAFT SECTION: PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED:

| SR. NO. | DATE OF WEBINAR | TIME OF WEBINAR | DURATION | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER |
|------------|-----------------|----------------------|----------|--|------------------------------------|--|
| 1 | 03.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hr | Ethics & of Online, Kahoot | In House | Ms. Alma Soans |
| 2 | 16.04.2021 | 04:30 am to 06:00 pm | 1 1/2 Hr | Measuring Human Behaviour | O.P.Jindal Global University | Dr. Sanjeev Sahni |
| 3 | 17.04.2021 | 12:00 am to 02:00 pm | 2 Hr | Light Shot Application, Live Worksheet, Quizizz | In House | Ms.Tejashree Kadam, Ms.Vasuki Inamdar, Ms.Akshata Padale |
| 4 | 22.04.2021 | 04:00 am to 05:00 pm | 1 Hr | Concept of Inclusive Education | CBSE | Hema Kalakatti |
| 5 | 24.04.2021 | 12:00 am to 02:00 pm | 2 Hr | How to create Effective PowerPoint | In House | Ms. Alma Soans |
| 6 | 26.04.2021 | 04:00 am to 05:00 pm | 1 Hr | Link Between Learning Outcomes and An Activity of Arts | CBSE | Ms. Arti Chopra |

D.A.V. PUBLIC SCHOOL, THANE SESSION: 2021 - 2022

WEBINAR DETAILS - PRIMARY SECTION - COMPUTER

NAME OF TEACHER: TEJASHREE KADAM

SUBJECT: COMPUTER SECTION: PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED: 7

| SR. NO. | DATE OF WEBINAR | TIME OF WEBINAR | DURATION | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER |
|---------|-----------------|------------------------|----------|-------------------------------------|-------------------|-------------------------------------|
| 1 | 03.04.2021 | 12 noon to 02:00 pm | 2 Hrs | Ethics and Norms of Online , Kahoot | In House Training | Ms. Alma Soans |
| 2 | 06.04.2021 | 04:30 pm to 05:30 pm | 1 Hr | Mindfullness | CBSE - Bhopal | Ms. Deepa Thadani |
| | | | | | O.P.Jindal Global | |
| 3 | 16.04.2021 | 04:30 pm to 06:30 pm | 2 Hrs | Measuring Human Behaviour | University | Dr. Sanjeev Sahni |
| | | | | Light Shot Application | In House Training | Ms. Tejashree Kadam |
| | | | | Live Worksheet | | Ms. Vasuki Inamdar |
| 4 | 17.04.2021 | 12:00 noon to 02:00 pm | 2 Hrs | Quizizz | | Ms. Akshata Padale |
| 5 | 24.04.2021 | 12 noon to 02:00 pm | | How to create effective power point | In house training | Ms. Alma Sheron Soans |
| | | | | Python Programming skills by AICTE | | |
| 6 | 24.04.2021 | 08:00 pm to 10:00 pm | 2 Hrs | and GUVI | CBSE | GUVI learning Module Video |
| | | | | | | N.S. Nappini , Neeti Bhalla Saini , |
| 7 | 30.04.2021 | 03:30 pm to 04:30 pm | 1 Hr | Cyber Safety Education in Students | нт | Bhawna Malik ,Reeta Sahoo |

NAME OF TEACHER: SWATI CHAUDHARI

SUBJECT: COMPUTER SECTION: PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED: 08

| SR. NO. | DATE OF WEBINAR | TIME OF WEBINAR | DURATION | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER |
|---------|-----------------|------------------------|----------|--|-------------------|----------------------------|
| 1 | 03.04.2021 | 12 noon to 02:00 pm | 2 Hrs | Ethics and Norms of Online , Kahoot | In House Training | Ms. Alma Soans |
| | | | | | O.P.Jindal Global | |
| 2 | 16.04.2021 | 04:30 pm to 06:30 pm | 2 Hrs | Measuring Human Behaviour | University | Dr. Sanjeev Sahni |
| | | | | Light Shot Application | In House Training | Ms. Tejashree Kadam |
| | | | | Live Worksheet | | Ms. Vasuki Inamdar |
| 3 | 17.04.2021 | 12:00 noon to 02:00 pm | 2 Hrs | Quizizz | | Ms. Akshata Padale |
| 4 | 24.04.2021 | 12 noon to 02:00 pm | 2 Hrs | How to create effective power point | In house training | Ms. Alma Sheron Soans |
| 5 | 25.04.2021 | 06:00 pm to 8:00 pm | 2 Hrs | Python Programming skills by AICTE and GUVI | CBSE | GUVI learning Module Video |
| 6 | 05.04.2021 | 3:00pm to 4:00pm | 1 Hr | Unleash Power of Goal Setting | CBSE | PRIYANKA GULATI |
| 7 | 12.04.2021 | 3:00pm to 4:00pm | 1 Hr | INTEGRATION OF ARTS IN CURRICULUM THROUGH EXPERIENTIAL LEARNING | CBSE Delhi West | GURENDRA KUMAR MISHRA |
| | 29.04.2021 | 4:00pm to 5:00pm | | CENTA Webinar Series Session 69: Blended Learning for Computer Studies | CENTA | |
| 8 | | | 1 Hr | | | SHAMEEM SINGH |

NAME OF TEACHER: SHILPA PATIL

SUBJECT: COMPUTER SECTION: PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED: 5

| SR. NO. | DATE OF WEBINAR | TIME OF WEBINAR | DURATION | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER |
|---------|-----------------|------------------------|----------|---|---------------------------------|---|
| 1 | 03.04.2021 | 12 noon to 02:00 pm | 2 Hrs | Ethics and Norms of Online , Kahoot | In House Training | Ms. Alma Soans |
| 2 | 22.04.2021 | 11.00 pm to 12 noon | 1 Hr | Bridging the gap in a virtual class | CBSE - DELHI EAST | Ms. Namita Agarwal |
| 3 | 16.04.2021 | 04:30 pm to 06:30 pm | 2 Hrs | Measuring Human Behaviour | O.P.Jindal Global University | Dr. Sanjeev Sahni |
| 4 | 17.04.2021 | 12:00 noon to 02:00 pm | 2 Hrs | Light Shot Application Live Worksheet Quizizz | In House Training | Ms. Tejashree Kadam Ms. Vasuki Inamdar Ms. Akshata Padale |
| 5 | 24.04.2021 | 12 noon to 02:00 pm | 2 Hrs | How to create effective power point | In house training | Ms. Alma Sheron Soans |

NAME OF TEACHER: SHASHI MISHRA

SUBJECT: COMPUTER SECTION: PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED:

| OD NO | DATE OF WEDINAR | TIME OF WEDINAR | DUDATION | TORIO | IOATEOODY | NAME OF ODEALED |
|---------|-----------------|------------------------|----------|---|---------------------------------|--|
| SR. NO. | DATE OF WEBINAR | TIME OF WEBINAR | DURATION | | CATEGORY | NAME OF SPEAKER |
| 1 | 03.04.2021 | 12 noon to 02:00 pm | 2 Hrs | Ethics and Norms of Online , Kahoot | In House Training | Ms. Alma Soans |
| 2 | 16.04.2021 | 04:30 pm to 06:30 pm | 2 Hrs | Measuring Human Behaviour | O.P.Jindal Global University | Dr. Sanjeev Sahni |
| 3 | 20.04.2021 | 03:00 am to 04:00 pm | 1 Hr | Artificial Intelligence | CBSE | Dr.Kamlesh Kumar |
| 4 | 17.04.2021 | 12:00 noon to 02:00 pm | 2 Hrs | Light Shot Application Live Worksheet Quizizz | In House Training | Ms. Tejashree Kadam Ms. Vasuki Inamdar Ms. Akshata Padale |
| 5 | 24.04.2021 | 12 noon to 02:00 pm | 2 Hrs | How to create effective power point | In house training | Ms. Alma Sheron Soans |
| 6 | 30.04.2021 | 03:30 pm to 04:30 pm | 1 Hr | Cyber Safety Education in Students | нт | N.S. Nappini , Neeti Bhalla Saini , Bhawna Malik ,Reeta Sahoo |

NAME OF TEACHER: SAVITHRI CHANDRASEKARAN

SUBJECT: English SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED: 3

| SR. NC | DATE OF WE | BTIME OF WEBINAR | DURATION | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER |
|--------|------------|--------------------|--------------|---|--|-----------------------|
| 1 | 16-04-2021 | 4.30 pm - 6.00 pm | 1 hr 30 mts | Measuring Human Behaviour | Other - O.P. Jindal Golbal University | Dr. Sanjeev P. Sahni |
| 2 | 24-04-2021 | 11.00 am - 12 noon | 1 hr | Introspection - Self Evaluation and Corrective measures in Progress | In House Training, DAV PUBLIC SCHOOL THANE | Ms. Sapna Karkera |
| 3 | 24-04-2021 | 12.15 pm - 1.15 pm | 1 hr | Exploring Assessment Techniques | In House Training, DAV PUBLIC SCHOOL THANE | Ms. Banumathi Kowshik |
| | | | | | | |
| | | Total hrs: | 3 hrs 30 mts | | | |

NAME OF TEACHER: PURNIMA SHARMA

SUBJECT : English SECTION : Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED : 4

| SR. NO. | DATE OF WEB | TIME OF WEBINAR | DURATION | | CATEGORY | NAME OF SPEAKER |
|---------|-------------|---------------------|----------|---|------------------------------|----------------------|
| | | | | English Language Learning Guidelines | | |
| 1 | 11-04-2021 | 4:30 pm-5:30 pm | 1hr | from Common European Framework | Other-ELTAI | Dr Ramesh Nair |
| 2 | 18-04-2021 | 4:30 pm-5:30 pm | 1hr | | Other-ELTAI | Mr. Kiran Chandar |
| | | | | Introspection -Self Evaluation and Taking | | |
| 3 | 24-04-2021 | 11:00 am-12:00 noon | 1hr | Corrective Measures in Progress | In House Training. DAV Thane | Ms Sapna Karkera |
| 4 | 24-04-2021 | 12:15 pm-1:15 pm | 1hr | Exploring Assessment Techniques | In House Training. DAV Thane | Ms Banumathi Kowshik |
| 5 | | | | | | |

NAME OF TEACHER: MINI RANI

SUBJECT: ENGLISH SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED:

| SR. NO. | DATE OF WEB | TIME OF WEBINAR | DURATION | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER |
|---------|-------------|---------------------|----------|---|------------------------------|----------------------|
| 1 | 18-04-2021 | 4:30 pm-5:30 pm | 1hr | | Other-ELTAI | Mr. Kiran Chandar |
| | | | | Introspection -Self Evaluation and Taking | | |
| 2 | 24-04-2021 | 11:00 am-12:00 noon | 1hr | Corrective Measures in Progress | In House Training. DAV Thane | Ms.Sapna Karkera |
| 3 | 24-04-2021 | 12:15 pm-1:15 pm | 1hr | Exploring Assessment Techniques | In House Training. DAV Thane | Ms.Banumathi Kowshik |
| 4 | 30-04-3021 | 2:30 p.m- 3:30 p.m | 1hr | Cyber Safety Education in Students | HT Dialogues | Mrs.N.S.Nappinai |
| 5 | | | | | | |

NAME OF TEACHER : JINI CHATTERJEE
SUBJECT : ENGLISH SECTION : Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED : 4

| SR. NO. | DATE OF WEE | TIME OF WEBINAR | DURATION | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER |
|---------|-------------|---------------------|--------------|-----------------------------------|---------------------------|-------------------|
| 1 | 16.04.2021 | 4.30 pm - 6.00 pm | 1 hr 30 mins | Measuring Human Behaviour | Other | Dr. Sanjeev Sahni |
| | | | | Teaching strategies methodologies | | |
| 2 | 23.04.2021 | 3.00pm - 4.00 pm | | | CBSE (COE -DELHI) | Ms. Amrita Arora |
| | | | | Introspection- Self Evaluation & | | |
| | | | | Taking Corrective Measures in | In House Training, D.A.V. | |
| 3 | 24.04.2021 | 11.00 am - 12.00 pm | 1 hr | Progress | Thane | Ms. Sapna Karkera |
| | | | | | In House Training, D.A.V. | Ms. Banumathi |
| 4 | 24.04.2021 | 12.15 pm - 1.15 pm | 1 hr | Exploring Assessment Techniques | Thane | Kaushik |
| 4 | | | 4.5HRS | | | |

NAME OF TEACHER : Banumathi Kowshik
SUBJECT : English SECTION : Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED : 5 (Total 6 Hrs)

| SR. NO. | DATE OF WEE | TIME OF WEBINAR | DURATION | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER |
|---------|-------------|---------------------|----------|---|---------------------------|-----------------------|
| | | | | English Studies In India: History, | | Prof. Shanker Ashish |
| 1 | 4.04.2021 | 4.30 PM -6.00 PM | 1.5 Hrs | Politics and padagogy | Others ELTAI | Dutt |
| | | | | Digital Tools To Improve Online | | |
| 2 | 8.04.2021 | 4.30 PM -5.30 PM | 1 hr | Learning | Others CENTA | Ms. Deepti Sehgal |
| |] | | | | | Seema Saini, Mrs. M |
| | | | | Creating Joy For Pandemic Stressed | | Uma, Mrs. Chinky |
| 3 | 15.04.2021 | 3.00 PM - 4.30 PM | 1.5 Hrs | Children. | Others, HT Dialogues | Rajpal |
| | | | | Introspection- Self Evaluation & | | |
| | | | | Taking Corrective Measures in | In House Training, D.A.V. | |
| 4 | 24.04.2021 | 11.00 AM - 12.00 PM | 1 hr | Progress | Thane | Ms. Sapna Karkera |
| | | | | | | Ms, Roopali Dhawan, |
| | | | | | | Ms, Neeti Bhalla, Ms. |
| | | | | | | Nappinai, Ms. Bhawana |
| 5 | 30.04.2021 | 2.30 pm to 3.30 pm | 1 hour | H.T Dialogues - Cyber security | Others - Hindustan Times | Mallik |
| 6 | | | | | | |

NAME OF TEACHER : Nirmala Manral
SUBJECT : HINDI SECTION : Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED :

| 4 | SR NO | DATE OF WERIN | TIME OF WEBINAR | DURATION | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER |
|---|-----------|---------------|---------------------|--------------|---|------------------------------|----------------------|
| P | JIN. 140. | DATE OF WEDIN | TIME OF WEBINAR | | | CATEGORI | IVAINE OF OF EARLER |
| | | | | | Introspection -Self Evaluation and Taking | | _ |
| | 1 | 24-04-2021 | 11:00 am-12:00 noon | 1hr | Corrective Measures in Progress | In House Training. DAV Thane | Ms Sapna Karkera |
| | | | | | | | |
| L | 2 | 24-04-2021 | 12:15 pm-1:15 pm | 1hr | Exploring Assessment Techniques | In House Training. DAV Thane | Ms Banumathi Kowshik |
| | | | | | 'Measuring Human Behaviour' by Dr. Sanjeev P. | | |
| | 3 | 16-04-2021 | 4.30 pm - 6.00 pm | 1.5 hr | Sahni. | Other | Dr Sanjeev P Sahni |
| Ī | | | | | | | |
| | 1 | | Total hrs | 3 hrs 30 mts | | | |

NAME OF TEACHER : Madhu Kamboj

SUBJECT: HINDI SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED: 3

| SR. NO | DATE OF WEBIN | TIME OF WEBINAR | DURATION | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER |
|--------|---------------|---------------------|--------------|--|--|----------------------|
| 1 | 16-04-2021 | 4.30 pm - 6.00 pm | 1 hr 30 mts | Measuring Human Behaviour | Other - O.P. Jindal Golbal University | Dr. Sanjeev P. Sahni |
| 2 | 24-04-2021 | 12:15 pm-1:15 pm | 1hr | Exploring Assessment Techniques | In House Training. DAV Thane | Ms Banumathi Kowshik |
| 3 | 24-04-2021 | 11:00 am-12:00 noon | 1hr | Introspection -Self Evaluation and Taking Corrective Measures in Progress | In House Training. DAV Thane | Ms Sapna Karkera |
| 4 | | Total hrs: | 3 hrs 30 mts | | | |

NAME OF TEACHER: Sarita Chouhan

SUBJECT: HINDI SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED: 5

| SR. NO. | DATE OF WEBIN | TIME OF WEBINAR | DURATION | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER |
|---------|---------------|--------------------|--------------|------------------------------------|---|---|
| 1 | 16-04-2021 | 4.30 pm - 6.00 pm | 1 hr 30 mts | Measuring Human Behaviour | Other - O.P. Jindal Golbal University | Dr. Sanjeev P. Sahni |
| 2 | 24-04-2021 | 11.00 am - 12 noon | | · | In House Training, DAV PUBLIC SCHOOL THANE | Ms. Sapna Karkera |
| 3 | 24-04-2021 | 12.15 pm - 1.15 pm | 1 hr | | In House Training, DAV PUBLIC SCHOOL THANE | Ms. Banumathi Kowshik |
| 4 | 24.04.2021 | 6:00 pm - 8:00 pm | 2 hrs | Python Programming Skills | CBSE | AICTE & GUVI |
| 5 | 30.04.2021 | 2:30 pm - 3:30 pm | 1 hr | Cyber Safety Education in Students | | Ms. Nappinai, Ms. Neeti Saini, Ms. Bhawana Malik, Ms. Reeta Saboo, Ms. Mamta Sajog |
| | | Total hrs: | 6 hrs 30 mts | | | |

NAME OF TEACHER : Anushka Pachange

SUBJECT: HINDI SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED:

|) | • | | 020110111 00 | 30:1da: 5 | | |
|--------|---------------|--------------------|--------------|---|---|-----------------------|
| SR. NO | DATE OF WEBIN | TIME OF WEBINAR | DURATION | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER |
| 1 | 16-04-2021 | 4.30 pm - 6.00 pm | 1 hr 30 mts | Measuring Human Behaviour | Other - O.P. Jindal Golbal University | Dr. Sanjeev P. Sahni |
| 2 | 24-04-2021 | 11.00 am - 12 noon | 1 hr | Introspection - Self Evaluation and Corrective measures in Progress | In House Training, DAV PUBLIC SCHOOL THANE | Ms. Sapna Karkera |
| 3 | 24-04-2021 | 12.15 pm - 1.15 pm | 1 hr | Exploring Assessment Techniques | In House Training, DAV PUBLIC SCHOOL THANE | Ms. Banumathi Kowshik |
| 4 | | Total hrs: | 3 hrs 30 mts | | | |

| NAME | IAME OF TEACHER : Vineeta Srivastava | | | | | | | | |
|--------|--------------------------------------|---------------------|--------------|---|------------------------------|-------------------------|--|--|--|
| SUBJE | CT: HINDI | | SECTION: Se | condary NO. OF WEBINARS | ATTENDED : | | | | |
| SR. NO | DATE OF WEBIN | TIME OF WEBINAR | DURATION | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER | | | |
| 1 | 24-04-2021 | 11:00 am-12:00 noon | | Introspection -Self Evaluation and Taking Corrective Measures in Progress | In House Training. DAV Thane | Ms Sapna Karkera | | | |
| 2 | 24-04-2021 | 12:15 pm-1:15 pm | 1hr | Exploring Assessment Techniques | In House Training. DAV Thane | Ms Banumathi Kowshik | | | |
| 3 | 16-04-2021 | 4.30 pm - 6.00 pm | 1.5 hr | 'Measuring Human Behaviour' by Dr. Sanjeev P. Sahni. | Other | Dr Sanjeev P Sahni | | | |
| 4 | 12-04-2021 | 15:00 pm-16:00 pm | 1hr | Hindi Bhasha ka Gadya Padya evam Vyakaran ka Shikshan | CBSE | Dr.Madan Singh Rawat | | | |
| 5 | 12-04-2021 | 15:00 pm-16:00 pm | 1hr | Hindi Bhasha ki Prasangikta | CBSE | Sushma Tiwari | | | |
| 6 | | Total hrs | 5 hrs 30 mts | | | | | | |

NAME OF .TEACHER : Jayshree chakraborty

SUBJECT: HINDI SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED:

| SR. N | DATE OF WEBIN | TIME OF WEBINAR | DURATION | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER |
|-------|---------------|---------------------|--------------|---|--|---------------------------------------|
| 1 | 16-04-2021 | 4.30 pm - 6.00 pm | 1 hr 30 mts | | Other - O.P. Jindal Golbal University | Other - O.P. Jindal Golbal University |
| 2 | 24-04-2021 | 12:15 pm-1:15 pm | 1hr | Exploring Assessment Techniques | In House Training. DAV Thane | In House Training. DAV Thane |
| 3 | 24-04-2021 | 11:00 am-12:00 noon | | Introspection -Self Evaluation and Taking Corrective Measures in Progress | In House Training. DAV Thane | In House Training. DAV Thane |
| 4 | | Total hrs: | 3 hrs 30 mts | | | |

NAME OF TEACHER:

SUBJECT: Marathi SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED:

| SR. NO. | DATE OF WEBINAR | TIME OF WEBINAR | DURATION | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER |
|---------|-----------------|-----------------|----------|--|-----------------------------|-----------------------|
| 1 | 24-04-2021 | 11am-12noon | 1hr. | Introspection self Evaluation and taking correctiv | In House Training DAV Thane | Ms. Sapana Karkera |
| 2 | 24-04-2021 | 11am-12noon | 1hr. | Exploring Assesment Techniques. | In House Training DAV Thane | Ms. Banumathi Kowshik |
| 3 | 30-04-2021 | 2pm-3pm | 1hr | Learning Style | cbse | Ms. Maya Choudhary |
| 4 | | | | | | |
| 5 | | | | | | |
| 6 | | | | | | |
| 7 | | | | | | |
| 8 | | | | | | |
| 9 | | | | | | |
| 10 | | | | | | |

NAME OF TEACHER:

SUBJECT: Marathi SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED:

| SR. NO. | DATE OF WEBINAR | TIME OF WEBINAR | DURATION | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER |
|---------|-----------------|---------------------|----------|--|------------------------------|----------------------|
| 1 | 23-04-2021 | 3 p.m. to 4p.m. | 1hr | Innovative methods for students to teach Ethics & Inte | CBSE | Mr.Rajeev kumar Garg |
| 2 | 24-04-2021 | 4p.m. to 5 p.m. | 1hr | Happy Teachers Creating Happy Spaces | CBSE | Mrs. Namita Agrawal |
| 3 | 24.04.2021 | 11:00 am-12:00 noon | 1hr | Measures in Progress | In House Training. DAV Thane | Ms Sapna Karkera |
| 4 | 24.04.2021 | 12:15 pm-1:15 pm | 1hr | Exploring Assessment Techniques | In House Training. DAV Thane | Ms Banumathi Kowshik |
| 5 | | | | | | |
| 6 | | | | | | |
| 7 | | | | | | |
| 8 | | | | | | |
| 9 | | | | | | |
| 10 | | | | | | |

NAME OF TEACHER: SHUCHISMITA PATHAK

SUBJECT: Sanskrit SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED: 6

| SR. NO. | DATE OF WEBINAR | TIME OF WEBINAR | DURATION | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER |
|---------|-----------------|--------------------|-------------|---|---------------------|-----------------------------------|
| 1 | 16-04-2021 | 4.30 pm - 6.00 pm | 1 hr 30 min | Measuring Human Behaviour | University | Dr. Sanjeev P. Sahni |
| 2 | 17/404/2021 | 3:30 pm-4:30p.m | 1 hr | Professional development and capacity building | CED | Dr. Reeta Sonawat |
| 3 | 24-04-2021 | 4:00 pm5:30 pm | 1 hr 30 min | NEP-2020 -From policy to Practice | CED | Prof. C.B.Sharma and 5 more |
| 4 | 24-04-2021 | 11.00 am - 12 noon | 1 hr | Progress | PUBLIC SCHOOL THANE | Ms. Sapna Karkera |
| 5 | 24-04-2021 | 12.15 pm - 1.15 pm | 1 hr | Exploring Assessment Techniques | PUBLIC SCHOOL THANE | Ms. Banumathi Kowshik |
| 6 | 28-04-2021 | 5:15 pm-6:15 pm | 1 hr | How Deepgrade AI will help greading of worksheets | CED | Dr. Priyadarshi and Smartail team |
| 7 | | | | 7 | | |
| 8 | | Total no of hrs | 7 hrs | | | |
| 9 | | | | | | |
| 10 | | | | | | |
| 1 | | | | | | |

NAME OF TEACHER: SANDHYA SHINDE

SUBJECT: Sanskrit SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED: 5

| SR. NO. | DATE OF WEBINAR | TIME OF WEBINAR | DURATION | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER |
|---------|-----------------|-------------------|--------------|--|--------------------------|-----------------------|
| 1 | 16.04.2021 | 4:30pm - 6:00 pm | 1hr. 30min. | MEASURING HUMAN BEHAVIOUR | JINDAL GLOBAL UNIVERSITY | Dr. Sanjeev P. Sahni |
| 2 | 24.04.2021 | 11:00am - 12:00pm | 1hr. | Introspection - Self evaluation | HOUSE TRAINING | Ms. Sapna Karkera |
| 3 | 24.04.2021 | 4:00pm - 5:00pm | 1hr | Sanskrit Bhasha ke Gadya awam Vyakaran ka Shikshan | CBSE | Pt. Sudhakar Bhat |
| 4 | 25.04.2021 | 12:15pm - 1:15pm | 1hr. | Exploring assessment techniques | HOUSE TRAINING | Ms. Bhanumati Kaushik |
| 5 | 26.04.2021 | 3:00pm - 4:00pm | 1hr. | National Education policy 2020- School Education | CBSE | Dr. Pratibha kohli |
| 6 | | | | | | |
| 7 | | TOTAL NO OF HRS | 5.hrs 30 min | | | |
| 8 | | | | | | |
| 9 | | | | | | |
| 10 | | | | | | |

NAME OF TEACHER: PRAMOD ARYA

SUBJECT: Sanskrit SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED: 4

| SR. NO. | DATE OF WEBINAR | TIME OF WEBINAR | DURATION | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER |
|---------|-----------------|---------------------|----------|---|-------------------|----------------------|
| 1 | 21-04-2021 | 10 AM - 11 AM | 1 HR | Experiential learning | CBSE | |
| 2 | 22-04-2021 | 04 PM - 05 PM | 1 HR | Sanskrit Bhasha ke Gadya, Padya awam Vyakaran ka Shikshan | CBSE | Pt SUDHAKAR BHATT |
| 3 | | 11 AM - 12 PM | 1 HR | Introspection- self evaluation | IN HOUSE TRAINING | Ms SAPNA KARKERA |
| 4 | | 12:15 PM - 01:15 PM | 1 HR | Exploring assessment techniques | IN HOUSE TRAINING | Ms BHANUMATI KAUSHIK |
| | | | | | | |
| | | TOTAL NO OF HRS | 4 HRS | | | |
| | | | | | | |

NAME OF TEACHER : Meghana Patil
SUBJECT : MATHEMATICS SECTION : Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED : 3

| SR. NO. | DATE OF WEE | TIME OF WEBINAR | DURATION | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER |
|---------|-------------|---------------------|---------------|---|------------------------------|--------------------------|
| 1 | 16.04.2021 | 4:30 pm to 6:00 pm | 1 hr 30 mins | Measuring Human Behaviour | Other- Jindal | Prof. (Dr) Sanjeev Sahni |
| 2 | 24.04.2021 | 11:00 am-12:00 noon | | Introspection -Self Evaluation and Taking Corrective Measures in Progress | In House Training. DAV Thane | Ms Sapna Karkera |
| 3 | 24.04.2021 | 12:15 pm-1:15 pm | 1hr | Exploring Assessment Techniques | In House Training. DAV Thane | Ms Banumathi Kowshik |
| 4 | | | | | | |
| 5 | | Total Hrs | 3 Hrs 30 mins | | | |

NAME OF TEACHER: SIRISHA MEDURI

SUBJECT: MATHEMATICS SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED:

| SR. NO. | DATE OF WEE | TIME OF WEBINAR | DURATION | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER |
|---------|-------------|----------------------|----------|--------------------------------------|------------------------------|-------------------------------------|
| 1 | 21-04-2021 | 3:30 P.M - 4:30 P.M | 1 HR | Co-operative Learning (COE -CHENNAI) | CBSE | Thavasi Mony |
| 2 | 24-04-2021 | 11 A.M - 12 NOON | 1 HR | Corrective Measures in Progress | In House Training. DAV Thane | Ms Sapna Karkera |
| 3 | 24-04-2021 | 12:15 P.M - 1:15 P.M | 1 HR | Exploring Assessment Techniques | In House Training. DAV Thane | Ms Banumathi Kowshik |
| 4 | 30-04-2021 | 2:30 P.M - 3:30 P.M | 1 HR | Cyber Safety Education in Students | Others - HT | Bhawana Malik, Ms. Reeta Saboo, Ms. |
| 5 | | | | | | |
| 6 | | Total Hrs | 4 Hr | | | |

NAME OF TEACHER: Sapna Karkera

SUBJECT: MATHEMATICS SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED: 04

| SR. NO. | DATE OF WEE | TIME OF WEBINAR | DURATION | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER |
|---------|-------------|---------------------|----------|---|------------------------------|----------------------|
| 1 | 20.04.2021 | 3:00 PM- 4:00 pm | 1 hr | ENHANCING LIFE SKILLS | CBSE- COE CHENNAI | Dr. Mahesh K |
| | | | | Introspection -Self Evaluation and Taking | | |
| 2 | 24.04.2021 | 11:00 am-12:00 noon | 1hr | Corrective Measures in Progress | In House Training. DAV Thane | Ms Sapna Karkera |
| 3 | 24.04.2021 | 12:15 pm-1:15 pm | 1hr | Exploring Assessment Techniques | In House Training. DAV Thane | Ms Banumathi Kowshik |
| 4 | 29.042021 | 3:00 PM- 4:00 pm | 1 hr | Happy Teachers create Happy Classrooms | CBSE- COE CHENNAI | Ms Sapna Sankhala |
| 5 | | | | | | |
| 6 | | Total Hrs | 4 Hr | | | |

NAME OF TEACHER: ANUJA GHADIGAONKAR

SUBJECT: MATHEMATICS SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED:

| SR. NO. | DATE OF WEE | TIME OF WEBINAR | DURATION | | CATEGORY | NAME OF SPEAKER |
|---------|-------------|----------------------|----------|---|------------------------------|-------------------------------------|
| | | | | Introspection -Self Evaluation and Taking | | |
| 1 | 24-04-2021 | 11 A.M - 12 NOON | 1 HR | Corrective Measures in Progress | In House Training. DAV Thane | Ms Sapna Karkera |
| 2 | 24-04-2021 | 12:15 P.M - 1:15 P.M | 1 HR | Exploring Assessment Techniques | In House Training. DAV Thane | |
| | | | | | | Ms. Nappinai, Ms. Neeti Saini, Ms. |
| | | | | | | Bhawana Malik, Ms. Reeta Saboo, Ms. |
| 3 | 30-04-2021 | 2:30 P.M - 3:30 P.M | 1 HR | Cyber Safety Education in Students | Others - HT | Mamta Sajog |
| 4 | | | | | | |
| 5 | | | | | | |
| 6 | | Total Hrs | 3 Hrs | | | |

| NAME OF TEACHER : B. Sharada | | | |
|------------------------------|--------------------|------------------------------|--|
| SUBJECT: MATHEMATICS | SECTION: Secondary | NO. OF WEBINARS ATTENDED : 5 | |

| SR. NO. | DATE OF WE | TIME OF WEBINAR | DURATION | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER |
|---------|---------------------------------|------------------------|----------|---|----------------------------|-------------------------------------|
| 1 | 06.04.2021 | 6:00 pm to 7:00 pm | 1 hr | From Confusion to Conclusion | Others - Ladli | Dr.Monika Gorad |
| | | | | Introspection -Self Evaluation and Taking | | |
| 2 | 24.04.2021 | 11:00 am to 12:00 noon | 1hr | Corrective Measures in Progress | In House Training. DAV Tha | Ms Sapna Karkera |
| 3 | 24.04.2021 | 12:15 pm to 1:15 pm | 1hr | Exploring Assessment Techniques | In House Training. DAV Tha | Ms Banumathi Kowshik |
| 4 | 25.04.2021 | 8:00 pm to 10:00 pm | 2 hrs | Python Programming Skills | CBSE | AICTE & GUVI |
| | | | | | | Ms. Nappinai, Ms. Neeti Saini, Ms. |
| | | | | | | Bhawana Malik, Ms. Reeta Saboo, Ms. |
| 5 | 30.04.2021 | 2:30 pm to 3:30 pm | 1 hr | Cyber Safety Education in Students | Others - HT | Mamta Sajog |
| | Total No. Of. Hours Attended: 6 | | | | | |

| NAME OF | TEACHER: \ | /artika Gupta | | | | |
|----------------------|-----------------|---------------------|------------------------|---|------------------------------|-------------------------------------|
| SUBJECT: MATHEMATICS | | | SECTION: Secondary NO. | | EBINARS ATTENDED : | |
| | | | | Introspection -Self Evaluation and Taking | | |
| | 24.04.2021 | 11:00 am-12:00 noon | 1hr | Corrective Measures in Progress | In House Training. DAV Thane | Ms Sapna Karkera |
| SR. NO. | 24.04.2021 | 12:15 pm-1:15 pm | 1hr | Exploring Assessment Techniques | In House Training. DAV Thane | Ms Banumathi Kowshik |
| | | | | | | Ms. Nappinai, Ms. Neeti Saini, Ms. |
| | | | | | | Bhawana Malik, Ms. Reeta Saboo, Ms. |
| 1 | 30.04.2021 | 2:30 pm - 3:30 pm | 1 hr | Cyber Safety Education in Students | Others - HT | Mamta Sajog |
| 2 | | | | | | |
| 3 | | | | | | |
| 4 | otal No of Hour | rs | 3 hrs | | | |

NAME OF TEACHER: Rena Lewis
SUBJECT: MATHEMATICS SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED:

| SR. NO. | DATE OF WE | TIME OF WEBINAR | DURATION | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER |
|---------|------------|------------------------|----------|---|------------------------------|-------------------------------------|
| | | | | Strategies to improve student learning in | | |
| 1 | 14.04.2021 | 10:00 am to 11:00 am | 1 hr | the class room | CBSE,COE-Kakinada | Ms P Padmaja |
| | | | | Introspection -Self Evaluation and Taking | | |
| 2 | 24.04.2021 | 11:00 am to 12:00 noon | 1hr | Corrective Measures in Progress | In House Training. DAV Thane | Ms Sapna Karkera |
| 3 | 24.04.2021 | 12:15 pm to 1:15 pm | 1hr | Exploring Assessment Techniques | In House Training. DAV Thane | Ms Banumathi Kowshik |
| | | | | | | Ms. Nappinai, Ms. Neeti Saini, Ms. |
| | | | | | | Bhawana Malik, Ms. Reeta Saboo, Ms. |
| 4 | 30.04.2021 | 2:30 pm to 3:30 pm | 1 hr | Cyber Safety Education in Students | Others - HT | Mamta Sajog |
| 5 | | | | | | |
| 6 | | | | | | |
| 7 | | Total Hrs | 4 Hrs | | | |
| 8 | | | | | | |
| 9 | | | | | | |
| 10 | | | | | | |

NAME OF TEACHER: DINKAR KAVINDRANATH RAI

SUBJECT: MATHEMATICS SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED: 4

| SR. NO. | DATE OF WEE | TIME OF WEBINAR | DURATION | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER |
|---------|-------------|--------------------|----------|---|-----------------------------|-------------------------------------|
| | | | | Introspection -Self Evaluation and Taking | | |
| 1 | 24.04.2021 | 11:00 am - 12:00pm | 1 hr | Corrective Measures in Progress | In House Training. DAV That | Ms Sapna Karkera |
| 2 | 24.04.2021 | 12:15 pm - 1:15 pm | 1 hr | Exploring Assessment Techniques | In House Training. DAV That | Ms Banumathi Kowshik |
| | | | | Python Programming Skills by AICTE and | | |
| 3 | 25.04.2021 | 4:00 pm - 6:00 pm | 2 hrs | GUVI | CBSE | GUVI Learning Module Video |
| | | | | | | Ms. Nappinai, Ms. Neeti Saini, Ms. |
| | | | | | | Bhawana Malik, Ms. Reeta Saboo, Ms. |
| 4 | 30.04.2021 | 2:30 pm - 3:30 pm | 1 hr | Cyber Safety Education in Students | Others - HT | Mamta Sajog |
| 5 | | | | | | |
| 6 | | Total Hrs | 5 Hrs | | | |

NAME OF TEACHER: RESHMI NAIR

SUBJECT: MATHEMATICS SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED: 4

| SR. NO. | DATE OF WE | TIME OF WEBINAR | DURATION | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER |
|---------|------------|--------------------|----------------|---|---------------------------------------|--|
| 1 | 16-04-2021 | 4.30 pm - 6.00 pm | 1 hr 30 mts | Measuring Human Behaviour | Other - O.P. Jindal Golbal University | Dr. Sanjeev P. Sahni |
| 2 | 24-04-2021 | 11.00 am - 12 noon | l1 hr | Introspection - Self Evaluation and Corrective measures in Progress | In House Training, | Ms. Sapna Karkera |
| 3 | 24-04-2021 | 12.15 pm - 1.15 pm | 1 hr | Exploring Assessment Techniques | In House Training, | Ms. Banumathi Kowshik |
| 4 | 30-04-3021 | 2:30 p.m- 3:30 p.m | 1hr | Cyber Safety Education in Students | HT Dialogues | Ms. Nappinai, Ms. Neeti Saini, Ms. Bhawana Malik, Ms. Reeta Saboo, Ms. Mamta Sajog |
| 5 | | | | | | |
| 6 | | | | | | |
| 7 | | Total Hrs | 4 Hrs 30 mins. | | | |

NAME OF TEACHER: BINITA MAHATO

SUBJECT: SCIENCE SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED:

| SR. NO. | DATE OF WEBINAR | TIME OF WEBINAR | DURATION | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER |
|---------|-----------------|---------------------|----------|--|--------------------|----------------------|
| | | | | Introspection -Self Evaluation and Taking Corrective Measures in | In House Training. | |
| 1 | 24-04-2021 | 11:00 am-12:00 noon | | | DAV Thane | Ms Sapna Karkera |
| | | | | | In House Training. | |
| 2 | 24-04-2021 | 12:15 pm-1:15 pm | 1hr | Exploring Assessment Techniques | DAV Thane | Ms Banumathi Kowshik |
| 9 | | | | | | |
| | | Total | 2 hrs | | | |

NAME OF TEACHER: DEEPA NAIR

SUBJECT: SCIENCE SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED: 4

| SR. NO. | DATE OF WEBINAR | TIME OF WEBINAR | DURATION | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER |
|---------|-----------------|---------------------|----------|---|------------------------------|----------------------|
| 1 | 24-04-2021 | 11:00 am-12:00 noon | | Introspection -Self Evaluation and Taking Corrective Measures in Progress | In House Training. DAV Thane | Ms Sapna Karkera |
| 2 | 24-04-2021 | 12:15 pm-1:15 pm | 1hr | Exploring Assessment Techniques | In House Training. DAV Thane | Ms Banumathi Kowshik |
| 3 | 16-04-2021 | 4.30 pm - 6.00 pm | 1.5 hr | 'Measuring Human Behaviour' by Dr. Sanjeev P. Sahni. | Other | Dr Sanjeev P Sahni |
| 4 | 30-04-2021 | 2.30 pm - 3.30 pm | 1 hr | Cyber Safety Education | Other | Dr Bhavana Mehta |
| 9 | | | | | | |
| | | Total hours | 4.5 hr | | | |

NAME OF TEACHER: SHIVANI KAPOOR

SUBJECT: SCIENCE SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED: 2

| SR. NO. | DATE OF WEBINAR | TIME OF WEBINAR | DURATION | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER |
|---------|-----------------|---------------------|----------|--|--------------------|----------------------|
| | | | | Introspection -Self Evaluation and Taking Corrective Measures in | In House Training. | |
| 1 | 24-04-2021 | 11:00 am-12:00 noon | | · | S | Ms Sapna Karkera |
| | | | | | In House Training. | |
| 2 | 24-04-2021 | 12:15 pm-1:15 pm | 1hr | | U | Ms Banumathi Kowshik |
| 9 | | | | | | |
| | | Total | 2 hrs | | | |

NAME OF TEACHER: DEBANJALI PAUL

SUBJECT: SCIENCE **SECTION: Secondary** NO. OF WEBINARS ATTENDED: 5

| SR. NO. | DATE OF WEBINAR | TIME OF WEBINAR | DURATION | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER |
|---------|-----------------|---------------------|----------|--|------------------------------|----------------------|
| 1 | 24-04-2021 | 11:00 am-12:00 noon | | , | In House Training. DAV Thane | Ms Sapna Karkera |
| 2 | 24-04-2021 | 12:15 pm-1:15 pm | 1hr | Exploring Assessment Techniques | In House Training. DAV Thane | Ms Banumathi Kowshik |
| 3 | 16-04-2021 | 4.30 pm - 6.00 pm | 1.5 hr | 'Measuring Human Behaviour' by Dr. Sanjeev P. Sahni. | Other | Dr Sanjeev P Sahni |
| 4 | 23-04-2021 | 4:00 pm- 5:00 pm | 1 hr | ICT Integration in Teaching of Science | CBSE | Ms. Deepti Sharma |
| 5 | 26-04-2021 | 2:00 pm - 3:00 pm | 1 hr | Outcome Based Learning | CBSE | Ms. Raji P |
| 6 | | | | | | |
| 7 | | Total | 5.5 hr | | | |

NAME OF TEACHER : Jyoti Patil SUBJECT : SCIENCE **SECTION:** Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED:

| SR. NO. | DATE OF WEBINAR | TIME OF WEBINAR | DURATION | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER |
|---------|-----------------|---------------------|----------|--|--------------------|----------------------|
| | | | | Introspection -Self Evaluation and Taking Corrective Measures in | In House Training. | |
| 1 | 24-04-2021 | 11:00 am-12:00 noon | | | _ | Ms Sapna Karkera |
| | | | | | | · · |
| | | | | | In House Training. | |
| 2 | 24-04-2021 | 12:15 pm-1:15 pm | 1hr | Exploring Assessment Techniques | DAV Thane | Ms Banumathi Kowshik |
| 9 | | | | | | |
| 10 | | Total | 2 hrs | | | |

NAME OF TEACHER: SONIA DOGRA

SUBJECT: SCIENCE **SECTION**: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED:

| SR. NO. | DATE OF WEBINAR | TIME OF WEBINAR | DURATION | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER |
|---------|-----------------|---------------------|----------|--|--------------------|----------------------|
| | | | | Introspection -Self Evaluation and Taking Corrective Measures in | In House Training. | |
| 1 | 24-04-2021 | 11:00 am-12:00 noon | | · | 2 | Ms Sapna Karkera |
| | | | | | | |
| | | | | | In House Training. | |
| 2 | 24-04-2021 | 12:15 pm-1:15 pm | 1hr | Exploring Assessment Techniques | DAV Thane | Ms Banumathi Kowshik |
| 3 | 30-04-2021 | 2.30 pm - 3.30 pm | 1 hr | Cyber Safety Education | Other | Dr Bhavana Mehta |
| | | Total | 3 hrs | | | |

NAME OF TEACHER : Rashmi Bywar
SUBJECT : SCIENCE SECTION : Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED : 2

| SR. NO. | DATE OF WEBINAR | TIME OF WEBINAR | DURATION | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER |
|---------|-----------------|---------------------|----------|--|---------------|----------------------|
| | | | | Introspection -Self Evaluation and Taking Corrective Measures in | | |
| 1 | 24-04-2021 | 11:00 am-12:00 noon | 1hr | Progress | DAV Thane | Ms Sapna Karkera |
| 2 | 24-04-2021 | 12:15 pm-1:15 pm | 1hr | Exploring Assessment Techniques :Google Classroom | DAV Thane | Ms Banumathi Kowshik |
| | | | | | Centre for | |
| | | | | | Teacher | |
| 3 | 22-04-2021 | 5pm-6pm | 1hr | Mentor and Motivator | Accreditation | |
| | | | | | | |
| 9 | | total | 3hr | | | |

| | F TEACHER : Ms. RAJ | | | | | |
|---------|---|------------------------|-------------------------|--|------------------------------|--------------------------------------|
| SUBJEC | T: SOCIAL SCIENCE | | SECTION: | Secondary NO. OF WEBINA | RS ATTENDED : | |
| CD NO | DATE OF WEDINAR | TIME OF WEDINAR | DUDATION | TORIC | ICATE CODY | NAME OF CREAKER |
| | DATE OF WEBINAR 16-04-2021 | 4.30 pm - 6.00 pm | DURATION 1 hr 30 mts | TOPIC Measuring Human Behaviour | Other - O.P. Jindal | NAME OF SPEAKER Dr. Sanjeev P. Sahni |
| 1 | | | | | | |
| 2 | 24.04.2021 | 11.00 am - 12.00 pm | 1 hr | Introspection- Self Evaluation & Taking Corre | | Ms. Sapna Karkera |
| 3 | 24.04.2021 | 12.15 pm - 1.15 pm | 1 hr | Exploring Assessment Techniques | In House Training, | Ms. Banumathi Kaushik |
| 4 | 30-04-2021 | 2:30 pm - 3:30pm | 1hr | Cyber Safety Education in Students | Others - HT | Bhawana Malik, Ms. Reeta Saboo, |
| | | | | | | |
| | F TEACHER : Ms. LEE T : SOCIAL SCIENCE | | SECTION: | Secondary NO OF WEDINA | DO ATTENDED . | |
| SUBJEC | 1 : SUCIAL SCIENCE | | SECTION: | Secondary NO. OF WEBINA | RS ATTENDED : | |
| SR. NO. | DATE OF WEBINAR | TIME OF WEBINAR | DURATION | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER |
| 1 | 20.04.21 | 3 pm-4.00pm | 1hrs | ways to give quality feedback for the students perform | | Ms.Leena Nair |
| 2 | 21.04.21 | 4.00pm-5.00pm | 1hrs | Digital Citizenship | CoE Chennai | Ms. Geeta Subramaniam |
| 3 | 24.04.2021 | 11.00 am - 12.00 pm | 1 hr | Introspection- Self Evaluation & Taking Corrective Me | Thane | Ms. Sapna Karkera |
| 4 | 24.04.2021 | 12.15 pm - 1.15 pm | 1 hr | Exploring Assessment Techniques | Thane | Ms. Banumathi Kaushik |
| - | | | | | | |
| NAME O | F TEACHER : Ms. SAE | BA SHAIKH | | | | |
| SUBJEC | T: SOCIAL SCIENCE | | SECTION: | Secondary NO. OF WEBINA | RS ATTENDED : | |
| 0D 110 | DATE OF WEDNIAR | THE OF WEDINAR | Inun ariou | 7000 | la a z z a a a y | NAME OF ODEAUS |
| | DATE OF WEBINAR 24-04-2021 | | DURATION | TOPIC | | NAME OF SPEAKER |
| 1 | | 11:00 am-12:00 noon | 1hr | Introspection -Self Evaluation and Taking Corrective | | |
| 2 | 24-04-2021 | 12:15 pm-1:15 pm | 1hr | Exploring Assessment Techniques | In House Training. DAV Thane | Ms. Nappinai, Ms. Neeti Saini, Ms. |
| | | | | | | Bhawana Malik, Ms. Reeta Saboo, |
| 3 | 30-04-2021 | 2:30 pm - 3:30pm | 1hr | Cyber Safety Education in Students | Others - HT | Ms. Mamta Sajog |
| | 30-04-2021 | 2.30 pm - 3.30pm | 11III | Cyber Sarety Education in Students | Others - 111 | William Sujog |
| | | TOTAL | 3 hrs | | | |
| NAME O | F TEACHER : Ms. SW | | | 1 | | |
| SUBJEC | T: SOCIAL SCIENCE | | SECTION: | Secondary NO. OF WEBINA | RS ATTENDED : | |
| | | | | | | |
| | | | DURATION | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER |
| 1 | 16.04.2021 | 12.00 noon to 1.00 pm | 1 | Inclusive and Remedial Teaching | CBSE- COE NOIDA | Ms. Raina Krishnatray |
| 2 | 26.04.2021 | 12.00 noon to 1.00 pm | 1 | 21st Century Skills | CBSE- COE CHENNAI | Mrs. Sapna Sankhla |
| 3 | 24.04.2021 | 11.00 am to 12.00 noon | 1 | Introspection -Self Evaluation and Taking Corrective | | Ms Sapna Karkera |
| 4 | 24.04.2021 | 12.15 pm to 1.15 pm | 1 | Exploring Assessment Techniques | In House- DAV Thane | Ms Banumathi Kowshik |
| | | | 4 HRS | | | |
| | | | 411170 | | | |
| | | | | | | |
| - | | | | | + | |

| SR. NO. DATE OF WEBINAR TIME OF WEBINAR DURATION TOPIC 1 24-04-2021 11:00 am-12:00 noon 1hr Introspection -Self Evaluation and Taking Corrective Measu In House Training. DAV Thane 2 24-04-2021 12:15 pm-1:15 pm 1hr Exploring Assessment Techniques In House Training. DAV Thane 3 In House Training. DAV Thane | NAME OF SPEAKER |
|--|--|
| 1 24-04-2021 11:00 am-12:00 noon 1hr Introspection -Self Evaluation and Taking Corrective Meast In House Training. DAV Thane 2 24-04-2021 12:15 pm-1:15 pm 1hr Exploring Assessment Techniques In House Training. DAV Thane | |
| 2 24-04-2021 12:15 pm-1:15 pm 1hr Exploring Assessment Techniques In House Training. DAV Thane | Mc Sanna Karkera |
| | |
| 3 | Ms Banumathi Kowshik |
| | |
| AME OF TEACHER: SADAF KHAN UBJECT: SOCIAL SCIENCE SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED: | |
| • | |
| | NAME OF SPEAKER |
| In House Training, DAV 1 24-04-2021 11.00 am - 12 noon 1 hr Introspection - Self Evaluation and Corrective measure PUBLIC SCHOOL THANE | Ms. Sapna Karkera |
| In House Training, DAV 2 24-04-2021 12.15 pm - 1.15 pm 1 hr Exploring Assessment Techniques PUBLIC SCHOOL THANE | Ms. Banumathi Kowshik |
| 3 30/04/ 2021 2,00 pm to 3.00 pm 1 hr Gamification of learning CBSE Delhi East | Ms. Lata S |
| 4 30-04-2021 3.00 pm to 4.00 pm 1 hr Dealing with misbehaviour in classroom CBSE Delhi West | Ms. Suparna Sinha |
| 5 | |
| Total 4 hrs. | |
| NAME OF TEACHER : SUNEITA YADAV | |
| SUBJECT: SOCIAL SCIENCE SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED: 6 | |
| SR. NO. DATE OF WEBINAR TIME OF WEBINAR DURATION TOPIC CATEGORY | NAME OF SPEAKER |
| 1 16-04-2021 04.30pm -06.30pm 2hr Measuring Human Behaviour others- JIBS | Dr. Sanjeev P. Sahni |
| 2 24-04-2021 11:00 am-12:00 noon 1hr Introspection -Self Evaluation and Taking Corrective MIn House Training. DAV Thane | , |
| 3 24-04-2021 12:15 pm-1:15 pm 1hr Exploring Assessment Techniques In House Training. DAV Thane | |
| 4 27. 04. 2021 03.00pm - 04.30pm 1hr.30min Creative Society- Global talk on Education others - CED- GLOBAL | Lt.Dr. Kshma, Mr. Rajeev Garge, Ms Neeta Pandey, Mr. Kris Bhatt |
| 5 28-04-2021 04.00pm- 05.00pm 1hr AI - Grading of worksheets during the Hybrid Classroom Sq others - CED- GLOBAL | Swaminathan Ganesan |
| The state of the s | Ms. Nappinai, Ms. Neeti Saini, M Bhawana Malik, Ms. Reeta Saboo |
| | Ms. Mamta Sajog |

7hr.30min

Total

NAME OF TEACHER: ANSHU SINGH
SUBJECT: SOCIAL SCIENCE SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED: 3

| SR. NO. | DATE OF WEBINAR | TIME OF WEBINAR | DURATION | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER |
|---------|-----------------|---------------------|--------------|---|--------------------|-----------------------|
| 1 | 16.04.2021 | 4.30 pm - 6.00 pm | 1 hr 30 mins | 1 | Other | Dr. Sanjeev Sahni |
| | | | | | In House Training, | |
| 2 | 24.04.2021 | 11.00 am - 12.00 pm | 1 hr | Introspection- Self Evaluation & Taking Corre | | Ms. Sapna Karkera |
| | | | | | In House Training, | |
| 3 | 24.04.2021 | 12.15 pm - 1.15 pm | 1 hr | Exploring Assessment Techniques | D.A.V. Thane | Ms. Banumathi Kaushik |
| | | | | | | |
| | | Total | 3hrs.30mins | | | |

NAME OF TEACHER: ASMITA KHARDIKAR

SUBJECT: SOCIAL SCIENCE SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED: 4

| SR. NO. | DATE OF WEBINAR | TIME OF WEBINAR | DURATION | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER |
|---------|-----------------|---------------------|--------------|---|--------------------|-----------------------|
| 1 | 16.04.2021 | 4.30 pm - 6.00 pm | 1 hr 30 mins | Measuring Human Behaviour | Other | Dr. Sanjeev Sahni |
| 2 | 22.04.2021 | 4.00 pm - 5.00 pm | 1 hr | Gamification in Learning | CBSE | Ms. Mona Chopra |
| | | | | | In House Training, | |
| 3 | 24.04.2021 | 11.00 am - 12.00 pm | 1 hr | Introspection- Self Evaluation & Taking Corre | | Ms. Sapna Karkera |
| | | | | | In House Training, | |
| 4 | 24.04.2021 | 12.15 pm - 1.15 pm | 1 hr | Exploring Assessment Techniques | D.A.V. Thane | Ms. Banumathi Kaushik |
| | | | | | | |
| | | Total | 4.3 | | | |

NAME OF TEACHER: MEENAL SUDHEESH

SUBJECT: SOCIAL SCIENCE SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED: 4

| SR. NO. | DATE OF WEBINAR | TIME OF WEBINAR | DURATION | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER |
|---------|-----------------|---------------------|--------------|---|----------------------|-----------------------|
| 1 | 16.04.2021 | 4.30 pm - 6.00 pm | 1 hr 30 mins | | | Dr. Sanjeev Sahni |
| | | | | | In House Training, | |
| 2 | 24.04.2021 | 11.00 am - 12.00 pm | 1 hr | Introspection- Self Evaluation & Taking Corre | D.A.V. Thane | Ms. Sapna Karkera |
| | | | | | In House Training, | |
| 3 | 24.04.2021 | 12.15 pm - 1.15 pm | 1 hr | Exploring Assessment Techniques | D.A.V. Thane | Ms. Banumathi Kaushik |
| 4 | 28.04.2021 | 3.00 pm - 4.00 pm | 1 hr | Gamification in Learning | CBSE, COE East Delhi | Ms. Mona Chopra |
| | | | | | | |
| • | | Total | 4.3 | | | |

NAME OF TEACHER: NIVEDITA NAIK
SUBJECT: COMPUTER SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED:

| SR. NO. | DATE OF WEBINAR | TIME OF WEBINAR | DURATION | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER |
|---------|-------------------|----------------------|-----------|--|------------------------------|---|
| | | | | Self Introspection, Exploring Innovative | | |
| 1 | 24.04.2021 | 11.00 am to 12.00 pm | 1 hour | Assessments | In House Training. DAV Thane | Mrs. Sapna Karkera, Mrs. Bhanumati K. |
| 2 | 28.04.2021 | 3.00 pm to 4.00 pm | 1 hour | Gamification in Learning | CBSE, COE East Delhi | Mrs. Mona Chopra |
| 3 | 30.04.2021 | 2.30 pm to 3.30 pm | 1 hour | H.T Dialogues - Cyber security | Others - Hindustan Times | Bhalla, Ms. Nappinai, Ms. Bhawana Mallik |
| 4 | 30.04.2021 | 4.30 pm to 6.00 pm | 1.5 hours | Times NIE - The 2021-22 Learning Gap & the strategies to Bridge it | Others - Times of India | Mr. Anjum Rajabali, Ms. Aditi Mehta, Ms. Sugandha Indulkar |
| | Total no of hours | | 4.5 hrs | | | |

NAME OF TEACHER: Rupa Venkatraman

SUBJECT : COMPUTER SECTION : Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED :

| SR. NO. | DATE OF WEBINAR | TIME OF WEBINAR | DURATION | ,TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER |
|---------|-------------------|----------------------|----------|--|------------------------------|---|
| | | | | Self Introspection, Exploring Innovative | | |
| 1 | 24.04.2021 | 11.00 am to 12.00 pm | 1 hour | Assessments | In House Training. DAV Thane | Mrs. Sapna Karkera, Mrs. Bhanumati K. |
| 2 | 29.04.2021 | 4.00 pm to 5.00 pm | 1 hour | Magic of Gratitude | CBSE, COE East Delhi | Ms. Charu Maini |
| 3 | 30.04.2021 | 2.30 pm to 3.30 pm | 1 hour | HT-Cyber Safety Education in Students | Others - Hindustan Times | Bhalla, Ms. Nappinai, Ms. Bhawana Mallik |
| | | | | | | |
| | | | | | | |
| | | | | | | |
| | Total no of hours | | 3 hrs | | | |

NAME OF TEACHER: Dhanashri Ayare

SUBJECT : COMPUTER SECTION : Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED :

| SR. NO. | DATE OF WEBINAR | TIME OF WEBINAR | DURATION | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER |
|---------|-----------------|----------------------|----------|--|---------------------------------------|--|
| | | | | Self Introspection, Exploring Innovative | | |
| 1 | 24.04.2021 | 11.00 am to 12.00 pm | 1 hour | Assessments | In House Training. DAV Thane | Mrs. Sapna Karkera, Mrs. Bhanumati K. |
| 2 | 25.04.2021 | 8:00 pm to 10:00 pm | 2 hrs | Python Programming Skills | CBSE | AICTE & GUVI |
| 3 | 28.04.2021 | 1.00pm to 2.00 pm | 1 hour | Gamification in Learning | CBSE Centre of Excellence Thiruvanant | Mrs Latha Jayaram |
| | | | | | | Ms, Roopali Dhawan, Ms, Neeti Bhalla, Ms. Nappinai, Ms. Bhawana |
| 4 | 30.04.2021 | 2.30 pm to 3.30 pm | 1 hour | HT-Cyber Safety Education in Students | | Mallik |

NAME OF TEACHER : NEELIMA DANDEKAR
SUBJECT : COMPUTER SECTION : Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED :

| SR. NO. | DATE OF WEBINAR | TIME OF WEBINAR | DURATION | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER |
|---------|-------------------|----------------------|----------|---------------------------------|----------------------------|-------------------|
| 1 | 24.4.21 | 11.00 am to 12.00 pm | 1 HR | Introspection- self evaluation | In House Training-DAV Than | Sapna Karketa |
| 2 | 24.4.21 | 12.15 pm to 1.15 pm | 1 HR | Exploring assessment techniques | In House Training-DAV Than | Banumathi Kaushik |
| 3 | | | | | | |
| 4 | | | | | | |
| 5 | | | | | | |
| 6 | Total no of hours | | 2 hrs | | | |
| 7 | | | | | | |
| 8 | | | | | | |
| 9 | | | | | | |
| 10 | | | | | | |

NAME OF TEACHER: Sneha D.
SUBJECT: COMPUTER SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED:

| SR. NO. | DATE OF WEBINAR | TIME OF WEBINAR | DURATION | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER |
|---------|-----------------|----------------------|----------|------------------------------------|----------------------------|-----------------------------------|
| | | | | | | |
| 1 | 24.4.21 | 11.00 am to 12.00 pm | 1 HR | Introspection- self evaluation | In House Training-DAV Than | Sapna Karketa |
| 2 | 24.4.21 | 12.15 pm to 1.15 pm | 1 HR | Exploring assessment techniques | In House Training-DAV Than | Banumathi Kaushik |
| | | | | Happy Teachers creating Happy | | |
| 3 | 29.4.21 | 3.00 pm to 4.00 pm | 1 HR | Spaces | CBSE,COE West Delhi | |
| | | | | | | |
| | | | | | | Roopali Dhawan, Dr.Bhavana |
| 4 | 30.4.2021 | 2.30 pm to 3.30 pm | 1 HR | Cyber Safety Education in Students | Other-H.T. | Malik, N.S.Nappinai, Neeti Bhalla |
| 5 | | | | | | |
| 6 | total no of hrs | | 4 hrs | | | |
| 7 | | | | | | |

NAME OF TEACHER: Amrita Potdar
SUBJECT: ART & CRAFT SECTION: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED: 2

| SR. NO. | DATE OF WEBINAR | TIME OF WEBINAR | DURATION | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER |
|---------|-----------------|----------------------|----------|--|----------|---|
| 1 | 24.4.2021 | 11.00 am to 12.00 pm | 1 HR | Self Introspection, Exploring Innovative Assessments | | Sapna Karketa, Banumathi Kaushik |
| 2 | 30.4.2021 | 2.30 pm to 3.30 pm | 1 HR | Cyber Safety Education in Students | | Roopali Dhawan, Dr.Bhavana Malik, N.S.Nappinai, Neeti Bhalla |
| 9 | | | | | | |
| 10 | | | 2 HRs | | | |

D.A.V. PUBLIC SCHOOL, THANE

SESSION: 2021 - 2022

WEBINAR DETAILS - PRE - PRIMARY SECTION (APRIL)

NAME OF TEACHER: Archana Tiwari (Co-Ordinator)

| SU | SUBJECT: Observation | | tion SE | SECTION: PRE-PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED:03(| | S ATTENDED :03(1 paid and | (1 paid and 2 unpaid) | |
|----|----------------------|------------|----------------------|---|--|-------------------------------|-----------------------|--|
| | | | | | | | | |
| S | R. | DATE OF | | | | | | |
| N | O. | WEBINAR | TIME OF WEBINAR | DURATION | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER | |
| | 1 | 05.04.2021 | 04:00 pm to 05:00 pm | 1 Hr | Positive Mindful Mantras for Fighting Stress | CBSE (COE. Ajmer) paid | Ajayshree Sharma | |
| | 2 | 16.04.2021 | 04:30 pm to 06:00 pm | 1 Hr 30 mnts | Measuring Human Behaviour | Other (Jindal Group) Unpaid | Dr.Sanjeev Sahani | |
| | 3 | 24.04.2021 | 11:00 am to 12:30 pm | 1 Hr | Phonetic Workshop | Other (Jolly Phonics) Unpaid | Ms.Ankita Gada | |

NAME OF TEACHER: Anita Madhav

SUBJECT:

| 000 | 520 | | 101(1 1122 1141/111111 1(0) 01 ((2) | | EDIT (TIRE) TITTEL (DED (| |
|-----|------------|----------------------|-------------------------------------|---------------------------|-------------------------------|-----------------|
| | | | | | | |
| SR. | DATE OF | | | | | |
| NO. | WEBINAR | TIME OF WEBINAR | DURATION | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER |
| 1 | 16.04.2021 | 04:30 pm to 06:00 pm | 1 Hr | Measuring Human Behaviour | Other (Jindal Group) Unpaid | |
| 2 | 24.04.2021 | 11:00 am to 12:30 nm | 1 Hr | Phonetic Workshop | Other (Jolly Phonics) Unnaid | |

NO. OF WEBINARS ATTENDED:

SECTION: PRE-PRIMARY

NAME OF TEACHER: Prema Narayanaswamy

| SUBJI | SUBJECT: SECTION | | ON: PRE-PRIM | MARY NO. OF WI | NO. OF WEBINARS ATTENDED:03 (1 paid and 2 unpaid) | |
|-------|------------------|----------------------|--------------|--|---|-----------------|
| | | | | | | |
| SR. | DATE OF | | | | | |
| NO. | WEBINAR | TIME OF WEBINAR | DURATION | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER |
| 1 | 16.04.2021 | 04:30 pm to 06:00 pm | 1 Hr | Measuring Human Behaviour | Other (Jindal Group) Unpaid | |
| 2 | 24.04.2021 | 11:00 am to 12:30 pm | 1 Hr | Phonetic Workshop | Other (Jolly Phonics) Unpaid | |
| 3 | 29.04.2021 | 04:00 am to 05:00 pm | 1 Hr | Intellectual Disabilities and strategies | CBSE (COE Panchkula) paid | |
| | | | | | | |

| NAME OF TRACTION OF A 14 P. 1 | | | | | | | | | | |
|--|--------------------|----------------------|--------------|--|-------------------------------|--------------------------|--|--|--|--|
| NAME OF TEACHER: Sharmistha Panja | | | | | | | | | | |
| SUBJE | ECT: Observat | ion | SECTION: | PRE- PRIMARY | NO. OF WEBINARS ATTENI | DED :03(1 paid and 2 un | | | | |
| | | | | | | | | | | |
| SR. NO. | DATE OF WEBINAR | TIME OF WEBINAR | DURATION | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER | | | | |
| 1 | 05.04.2021 | 04:00 pm to 05:00 pm | 1 Hr | Positive Mindful Mantras for Fighting Stress | CBSE (COE. Ajmer) paid | Ajayshree Sharma | | | | |
| 2 | 16.04.2021 | 04:30 pm to 06:00 pm | 1 Hr 30 mnts | | Other (Jindal Group) Unpaid | Dr.Sanjeev Sahani | | | | |
| 3 | 24.04.2021 | 11:00 am to 12:30 pm | 1 Hr | 9 | Other (Jolly Phonics) Unpaid | Ms.Ankita Gada | | | | |
| | | • | | • | ` | | | | | |
| | | | | | | | | | | |
| NAME OF TEACHER: Sheetal Dhulekar | | | | | | | | | | |
| SUBJECT: Observation SECTION: PRE-PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED:03 (1 paid and 2 ur | | | | | | | | | | |
| | | | | | | | | | | |
| SR. | DATE OF | | | | a. === a a === | | | | | |
| NO. | WEBINAR | TIME OF WEBINAR | | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER | | | | |
| 1 | 16.04.2021 | 04:30 pm to 06:00 pm | 1 Hr | | Other (Jindal Group) Unpaid | | | | | |
| 2 | 24.04.2021 | 11:00 am to 12:30 pm | | Phonetic Workshop | Other (Jolly Phonics) Unpaid | | | | | |
| 3 | 29.04.2021 | 02:00 pm to 03:00 pm | 1 Hr | Learning from Mistakes | CBSE (COE. Ajmer) paid | | | | | |
| | | | | | | | | | | |
| NAME | E OF TEACHEI | R: Smita Bhagat | | | | | | | | |
| - 1 1. | | | | | | | | | | |
| SUBJE | ECT: | SECTIO | ON: PRE-PRIN | MARY NO. OF WE | BINARS ATTENDED :03(1 p | paid and 2 unpaid) | | | | |
| | N 1 MW A | | | | | | | | | |
| SR. | DATE OF | TIME OF WEDINA | DUDATION | TONG | CATEGORY | NAME OF ORE A MED | | | | |
| NO. | WEBINAR | TIME OF WEBINAR | | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER | | | | |
| 1 | 16.04.2021 | 04:30 pm to 06:00 pm | 1 Hr 30 mnts | | Other (Jindal Group) Unpaid | Dr.Sanjeev Sahani | | | | |
| 2 | 24.04.2021 | 11:00 am to 12:30 pm | 1 Hr | Phonetic Workshop | Other (Jolly Phonics) Unpaid | Ms.Ankita Gada | | | | |

| NAME | NAME OF TEACHER: Vinita Dudia | | | | | | | | | | |
|-------|---|----------------------|----------|---------------------------|-------------------------------|-------------------|--|--|--|--|--|
| SUBJE | SUBJECT: SECTION: PRE-PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED: | | | | | | | | | | |
| | | | | | | | | | | | |
| SR. | DATE OF | | | | | | | | | | |
| NO. | WEBINAR | TIME OF WEBINAR | DURATION | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER | | | | | |
| 1 | 16.04.2021 | 04:30 pm to 06:00 pm | 1 Hr | Measuring Human Behaviour | Other (Jindal Group) Unpaid | Dr.Sanjeev Sahani | | | | | |
| 2 | 24.04.2021 | 11:00 am to 12:30 pm | 1 Hr | Phonetic Workshop | Other (Jolly Phonics) Unpaid | Ms.Ankita Gada | | | | | |
| 3 | 27.04.2021 | 03:00 pm to 04:00 pm | 1 Hr | Emotional Intelligence | CBSE (COE. Ajmer) paid | Bani Godara | | | | | |
| | | | | | | | | | | | |
| | | | | | | | | | | | |

| NAME OF TEACHER: Anamika Banerjee | NA | ME | OF | TEA | CHER: | Anamika | Baner | jee |
|-----------------------------------|----|----|----|-----|-------|---------|-------|-----|
|-----------------------------------|----|----|----|-----|-------|---------|-------|-----|

| SUBJI | ECT : Observat | tion SECTION: PRE | E- PRIMARY | NO. OF WEBINARS ATTENDED :03(1 paid and 2 unpaid) | | | |
|-------|----------------|----------------------|--------------|--|-------------------------------|-------------------|--|
| | | | | | | | |
| SR. | DATE OF | | | | | | |
| NO. | WEBINAR | TIME OF WEBINAR | DURATION | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER | |
| | | | | | | | |
| 1 | 05.04.2021 | 04:00 pm to 05:00 pm | 1 Hr | Positive Mindful Mantras for Fighting Stress | CBSE (COE. Ajmer) paid | Ajayshree Sharma | |
| 2 | 16.04.2021 | 04:30 pm to 06:00 pm | 1 Hr 30 mnts | Measuring Human Behaviour | Other (Jindal Group) Unpaid | Dr.Sanjeev Sahani | |
| 3 | 24.04.2021 | 11:00 am to 12:30 pm | 1 Hr | Phonetic Workshop | Other (Jolly Phonics) Unpaid | Ms.Ankita Gada | |

NAME OF TEACHER: Suhas Damodar

| SUBJ | JBJECT: Observation SECTION: PRE-PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED:04(2 paid and 2 unpaid) | | | | | | | | | | |
|-------------|---|----------------------|----------|--|-------------------------------|-------------------|--|--|--|--|--|
| | | | | | | | | | | | |
| SR. | DATE OF | | | | | | | | | | |
| NO. | WEBINAR | TIME OF WEBINAR | DURATION | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER | | | | | |
| | | | | | | | | | | | |
| 1 | 00.04.2021 | 00:00 am to 00:00 pm | 1 Hr | Positive Mindful Mantras for Fighting Stress | CBSE (COE. Ajmer) paid | Ajayshree Sharma | | | | | |
| 2 | 00.04.2021 | 00:00 am to 00:00 pm | 1 Hr | Measuring Human Behaviour | Other (Jindal Group) Unpaid | Dr.Sanjeev Sahani | | | | | |
| 3 | 00.04.2021 | 00:00 am to 00:00 pm | 1 Hr | Phonetic Workshop | Other (Jolly Phonics) Unpaid | Ms.Ankita Gada | | | | | |
| 4 | 00.04.2021 | 00:00 am to 00:00 pm | 1 Hr | Happy teachers creating happy spaces | CBSE (coe Delhi SRGS (paid) | Vibha Ghosla | | | | | |

D.A.V. PUBLIC SCHOOL, THANE **SESSION: 2021 - 2022**

WEBINAR DETAILS - PRE - PRIMARY SECTION (APRIL)

| N | Δ | ME | \mathbf{OE} | TEA | CHER. | Bharathi | Ran |
|----|---|----|---------------|-----|-------|----------|-----|
| Τ. | | | OI. | | CHER. | Duaraun | Nav |

| SUI | BJE | CT: Observat | ion SECTION: PRE- | PRIMARY | NO. OF WEBINARS ATTENDED :03(1 paid and 2 unpaid) | | | |
|-----|-----|--------------|----------------------|----------|---|-------------------------------|-------------------|--|
| | | | | | | | | |
| SF | ₹. | DATE OF | | | | | | |
| NO | 0. | WEBINAR | TIME OF WEBINAR | DURATION | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER | |
| 1 | 1 | 16.04.2021 | 04:30 am to 06:00 pm | 1 1/2Hr | Measuring human Behaviour | Other (Jindal Group) Unpaid | Dr. Sanjeev Sahni | |
| 2 | 2 | 29.04.2021 | 04:00 am to 05:00 pm | 1 Hr | Intellectual Disabilities and strategies | CBSE (COE Panchkula) paid | Dr. Sandeep Kumar | |
| 3 | 3 | 24.04.2021 | 11:00 am to 12:30 pm | 1 Hr | Phonetic Workshop | Other (Jolly Phonics) Unpaid | Ms.Ankita Gada | |

NAME OF TEACHER: Lalitha R Iyer

| SUBJE | CT: Observat | ion | SECTION: | PRE- PRIMARY | NO. OF WEBINARS AT | TENDED :03(1 paid and 2 |
|-------|--------------|----------------------|----------|--|-------------------------------|--------------------------|
| | | | | | | |
| SR. | DATE OF | | | | | |
| NO. | WEBINAR | TIME OF WEBINAR | DURATION | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER |
| 1 | 00.04.2021 | 04:30 am to 06:00 pm | 1 Hr | Measuring human Behaviour | Other (Jindal Group) Unpaid | |
| 2 | 00.04.2021 | 04:00 am to 05:00 pm | 1 Hr | Intellectual Disabilities and strategies | CBSE (COE Panchkula) paid | |
| 3 | 00.04.2021 | 11:00 am to 12:30 pm | 1 Hr | Phonetic Workshop | Other (Jolly Phonics) Unpaid | _ |

NAME OF TEACHER: Madhumita Bhattacharya

| 20PJ | ECI: | SECTION: PRE-PRIMARY | | NO. OF WEBINARS ATTENDED: 05(1paid and 2 unpaid) | | |
|-------------|------------|----------------------|----------|--|-------------------------------|-------------------|
| | | | | | | |
| SR. | DATE OF | | | | | |
| NO. | WEBINAR | TIME OF WEBINAR | DURATION | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER |
| 1 | 16.04.2021 | 04:30 pm to 06:00 pm | 1 1/2Hr | Measuring human Behaviour | Other (Jindal Group) Unpaid | Dr. Sanjeev Sahni |
| 2 | 24.04.2021 | 11:00 am to 12:30 pm | 1 Hr | Phonetic Workshop | Other (Jolly Phonics) Unpaid | Ms.Ankita Gada |
| 3 | 09.04.2021 | 04:00pm to 05:00pm | 1 Hr | Anger Management | CBSE (COE Noida) Paid | Ms. Monica Chawla |
| | • | | | - | | |

| NAME | NAME OF TEACHER: Meena Sharma | | | | | | | | | | |
|------------------------|-------------------------------|----------------------|-------------|--|-------------------------------|------------------|--|--|--|--|--|
| SUBJECT: SECTION: PRE- | | | N: PRE-PRIM | IARY NO. OF | WEBINARS ATTENDED: | 3 | | | | | |
| | | | | | | | | | | | |
| SR. | DATE OF | | | | | | | | | | |
| NO. | WEBINAR | TIME OF WEBINAR | DURATION | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER | | | | | |
| 1 | 16.04.2021 | 4.30pm to6.00pm | 1 1/2 Hr | Measuring Human Behavior | other (Jindal Group) unpaid | Dr.Sanjeev Shani | | | | | |
| 2 | 24.04.2021 | 11.00 am to 12.30 pm | 1 1/2 Hr. | Phonetic Workshop | other (Jolly phonics) unpaid | Ms.Ankita Gada | | | | | |
| 3 | 29.04.2021 | 4.00pm to 5.00 pm | 1 Hr | Intellectual Disabilities and Strategies | CBSE (COE Panchkula) paid | | | | | | |

NAME OF TEACHER: Nilima Patil

| SUBJE | SUBJECT: | | SECTION: PRE-PRIMARY | | WEBINARS ATTENDED: | |
|--------------|------------|----------------------|----------------------|---------------------------|------------------------|-----------------------|
| | | | | | | |
| SR. | DATE OF | | | | | |
| NO. | WEBINAR | TIME OF WEBINAR | DURATION | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER |
| 1 | 16.04.2021 | 04:30 pm to 06:00 pm | 1 Hr 30 mnts | Measuring Human Behaviour | Other (Jindal Group) | Dr.Sanjeev Sahani |
| 2 | 19.04.2021 | 03:30 pm to 04:30 pm | 1 Hr | Dramatics In Teaching | CBSE | Mr. R. K. Shrivastava |
| 3 | 24.04.2021 | 11:00 am to 12:30 pm | 1 Hr | Phonetic Workshop | Other (Jolly Phonics) | Ms.Ankita Gada |

NAME OF TEACHER: Pranjali Mokashi

| SUBJECT: SECTION: PRE-PRIMARY NO. OF W | | | | | WEBINARS ATTENDED: | |
|--|------------|----------------------|--------------|---------------------------|------------------------|-----------------------|
| | | | | | | |
| SR. | DATE OF | | | | | |
| NO. | WEBINAR | TIME OF WEBINAR | DURATION | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER |
| 1 | 16.04.2021 | 04:30 pm to 06:00 pm | 1 Hr 30 mnts | Measuring Human Behaviour | Other (Jindal Group) | Dr.Sanjeev Sahani |
| 2 | 19.04.2021 | 03:30 pm to 04:30 pm | 1 Hr | Dramatics In Teaching | CBSE | Mr. R. K. Shrivastava |
| 3 | 24.04.2021 | 11:00 am to 12:30 pm | 1 Hr | Phonetic Workshop | Other (Jolly Phonics) | Ms.Ankita Gada |

| NAME | NAME OF TEACHER: Vaishali Mahamunkar | | | | | | | | |
|------------|---|----------------------|-------------|---------------------------|--------------------|-------------------|--|--|--|
| SUBJE | SUBJECT: SECTION: PRE-PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED: | | | | | | | | |
| | | | | | | | | | |
| SR. NO. | DATE OF WEBINAR | TIME OF WEBINAR | DURATION | торіс | CATEGORY | NAME OF SPEAKER | | | |
| 1 | 16.04.2021 | 04:30 am to 06:00 pm | 1 1/2Hr | Measuring human Behaviour | CBSE | Dr. Sanjeev Sahni | | | |
| 2 | 29.04.2021 | 04:00 pm to 05:00 pm | 1 Hr | Power of Forgiveness | CBSE | Parmeeta Khanna | | | |
| | | | | | | | | | |
| NAME | OF TEACHER | R: Priti Deshmukh | | | | | | | |
| SUBJE | CT: | SECTIO | N: PRE-PRIM | IARY NO. OF | WEBINARS ATTENDED: | | | | |
| | | | | | | | | | |
| SR. NO. | DATE OF WEBINAR | TIME OF WEBINAR | DURATION | ТОРІС | CATEGORY | NAME OF SPEAKER | | | |
| 1 | 16.04.2021 | 04:30 am to 06:00 pm | 1 1/2Hr | Measuring human Behaviour | CBSE | DR.SANJEEV SAHANI | | | |
| | | | | | | | | | |

D.A.V. PUBLIC SCHOOL, THANE

SESSION: 2021 - 2022

WEBINAR DETAILS - PRIMARY SECTION (APRIL)

NAME OF TEACHER: SUNITA SHARMA

| SUBJ | ECT: English | , Maths and EVS | | SECTION: PRIMARY | NO. OF | NO. OF WEBINARS ATTENDED | |
|------|--------------|----------------------|----------|---|-------------------|---|--|
| | | | • | | | | |
| SR. | DATE OF | | | | | | |
| NO. | WEBINAR | TIME OF WEBINAR | DURATION | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER | |
| 1 | 03.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 1 Hr | Ethics and Norms of Online, Kahoot | In House Training | Ms. Alma Sheron Soans | |
| 2 | 16.04.2021 | 04:30 pm to 06:00 pm | 1.5 Hr | Measuring Human Behaviour | University | Dr. Sanjeev Sahni | |
| 3 | 16.04.2021 | 4:15 pm to 5:15 pm | 1 Hr | Thinking out of the box | CBSE | Ajay Khosla | |
| 4 | 17.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hr | Quizizz app, live worksheets, Lightshot app | In House Training | Ms. Akshata, Ms. Vasuki, Ms. Tejashree | |
| 5 | 24.04.2021 | 12:00 pm to 01:00 pm | 1 Hr | How to create Effective PPts. | In House Training | Ms. Alma Sheron Soans | |
| 6 | 24.04.2021 | 01:30 pm to 02:30 pm | 1 Hr | Phonics Workshop | | Ms. Ankita Gada | |
| 7 | 26.04.2021 | 04:00 pm to 05:00 pm | 1 Hr | Teaching Strategies EVS in Primary | CBSE | Dr Sushil Dwivedi | |

NAME OF TEACHER: REGINA N.

| SUBJ | ECT : English, | Maths and EVS | | SECTION: PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED: 7 | | | | | |
|-------------|--------------------|----------------------|----------|--|----------------------------------|---------------------------------------|--|--|--|
| | | | | | | | | | |
| SR. NO. | DATE OF WEBINAR | TIME OF WEBINAR | DURATION | ТОРІС | CATEGORY | NAME OF SPEAKER | | | |
| 1 | 03.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 1 Hr | Ethics and Norms of Online, Kahoot | In House Training | Ms. Alma Sheron Soans | | | |
| 2 | 09.04.2021 | 03:00 pm to 04:00 pm | 1 Hr | Play Based Learning and Teaching | CBSE | Padmini Sriraman | | | |
| 3 | 16.04.2021 | 04:30 pm to 06:00 pm | 1.5 Hr | Measuring Human Behaviour | O.P. Jindal Global University | Dr. Sanjeev Sahni | | | |
| 4 | 17.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hr | Quizizz app, live worksheets, Lightshot app | In House Training | Ms.Akshata,Ms.Vasuki,Ms. Tejashree | | | |
| 5 | 24.04.2021 | 12:00 pm to 01:00 pm | 1 Hr | How to create Effective PPts. | In House Training | Ms. Alma Sheron Soans | | | |
| 6 | 24.04.2021 | 01:30 pm to 02:30 pm | 1 Hr | Phonics Workshop | Other (Jolly Phonics) | Ms. Ankita Gada | | | |
| 7 | 29.04.2021 | 03:00 pm to 04:00 pm | 1 Hr | Priority Management | CBSE | Mr. Parveen Kumar | | | |
| | | | | | | | | | |

| NAM | NAME OF TEACHER: LESSY N. | | | | | | | | | |
|------------|---------------------------|----------------------|----------|--|----------------------------------|---------------------------------------|--|--|--|--|
| SUBJ | ECT: Eng, M | aths and EVS | | SECTION: PRIMARY | NO. OF V | WEBINARS ATTENDED : 3 | | | | |
| SR. NO. | DATE OF WEBINAR | TIME OF WEBINAR | DURATION | ТОРІС | CATEGORY | NAME OF SPEAKER | | | | |
| 1 | 03.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 1 Hr | Ethics and Norms of Online, Kahoot | In House Training | Ms. Alma Sheron Soans | | | | |
| 2 | 07.04.2021 | 04:00 pm to 05:00 pm | 1 Hr | Happy Classrooms-Strategies for a Happy classroom | CBSE | Mr. Joji Paul | | | | |
| 3 | 20.04.2021 | 06:0 pm to 07:00 pm | 1 Hr | NEP 2020 - School Education - Curriculum and Pedagogy | CBSE | Dr. Mahesh K | | | | |
| | | | | | | | | | | |
| NAM | E OF TEACHI | ER: SUNEETA M. | | | | | | | | |
| SUBJ | ECT : English, | Maths and EVS | T | SECTION: PRIMARY | NO. C | F WEBINARS ATTENDED | | | | |
| R. NO | TE OF WEBIN | TIME OF WEBINAR | DURATION | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER | | | | |
| 1 | 03.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 1 Hr | Ethics and Norms of Online, Kahoot | In House Training | Ms. Alma Sheron Soans | | | | |
| 2 | 16.04.2021 | 04:30 pm to 06:00 pm | 1.5 Hr | Measuring Human Behaviour | O.P. Jindal Global University | Dr. Sanjeev Sahni | | | | |
| 3 | 19.04.2021 | 05.00 pm to 06.00 pm | 1 Hr | Peer Pressure In Adolscents And How To Resist | CBSE | Ms.Monica Chawla | | | | |
| 4 | 17.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hr | Quizizz app, live worksheets, Lightshot app | In House Training | Ms.Akshata,Ms.Vasuki,Ms. Tejashree | | | | |
| 5 | 22.04.2021 | 04.15 pm to 05.15 pm | 1 Hr | 21st Century Skills | CBSE | Mr. T. Thavasi Mony | | | | |

How to create Effective PPts.

Phonics Workshop

In House Training

Other (Jolly Phonics)

Ms. Alma Sheron Soans

Ms. Ankita Gada

24.04.2021

24.04.2021

12:00 pm to 01:00 pm

01:30 pm to 02:30 pm

1 Hr

1 Hr

| | NAME OF TEACHER: SAGARIKA M. SUBJECT: English, Maths and EVS SECTION: PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED | | | | | | | | | | |
|------------|--|----------------------|----------|--|----------------------------------|---------------------------------------|--|--|--|--|--|
| SUBJ | ECT : English, | Maths and EVS | | SECTION: PRIMARY | NO. OI | F WEBINARS ATTENDEI | | | | | |
| SR. NO. | DATE OF WEBINAR | TIME OF WEBINAR | DURATION | торіс | CATEGORY | NAME OF SPEAKER | | | | | |
| 1 | 03.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 1 Hr | Ethics and Norms of Online, Kahoot | In House Training | Ms. Alma Sheron Soans | | | | | |
| 2 | 09.04.2021 | 03:00 pm to 04:00 pm | 1 Hr | Happy classrooms | CBSE | Dr. Sanjeev Sahni | | | | | |
| 3 | 16.04.2021 | 04:30 pm to 06:00 pm | 1.5 Hr | Measuring Human Behaviour | O.P. Jindal Global University | Ajay Khosla | | | | | |
| 4 | 17.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hr | Quizizz app, live worksheets, Lightshot app | In House Training | Ms.Akshata,Ms.Vasuki,Ms. Tejashree | | | | | |
| 5 | 19.04.2021 | 12:00 pm to 01:00 pm | 1 Hr | Ways to give quality feedback for a Students Performance | CBSE | Ms. Alma Sheron Soans | | | | | |
| 6 | 24.04.2021 | 12:00 pm to 01:00 pm | 1 Hr | How to create Effective PPts. | In House Training | Ms. Ankita Gada | | | | | |
| 7 | 24.04.2021 | 01:30 pm to 02:30 pm | 1 Hr | Phonics Workshop | Other (Jolly Phonics) | Dr Sushil Dwivedi | | | | | |
| | | | | | | | | | | | |
| | | ER:RADHIKA M. | | CECTON DOMARY | NO OF | | | | | | |
| SUBJ | ECI: English, | Maths and EVS | | SECTION: PRIMARY | NO. OF | WEBINARS ATTENDED | | | | | |
| SR. NO. | DATE OF WEBINAR | TIME OF WEBINAR | DURATION | ТОРІС | CATEGORY | NAME OF SPEAKER | | | | | |
| 1 | 03.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 1 Hr | Ethics and Norms of Online, Kahoot | In House Training | Ms. Alma Sheron Soans | | | | | |
| 2 | 09.04.2021 | 03:00 pm to 04:00 pm | 1 Hr | | CBSE | Ms Shivani Nagrath | | | | | |
| 3 | 16.04.2021 | 04:30 pm to 06:00 pm | 1.5 Hr | Measuring Human Behaviour | O.P. Jindal Global University | Dr. Sanjeev Sahni | | | | | |
| 4 | 17.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hr | Quizizz app, live worksheets, Lightshot app | In House Training | Ms.Akshata,Ms.Vasuki,Ms. Tejashree | | | | | |
| 5 | 22.04.2021 | 03:00pm to 04:00 pm | 1 Hr | Teaching Strategies/ Methodologies in | CBSE | Ms. Sonavika Pal | | | | | |
| 6 | 24.04.2021 | 12:00 pm to 01:00 pm | 1 Hr | , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | In House Training | Ms. Alma Sheron Soans | | | | | |
| 7 | 24.04.2021 | 01:30 pm to 02:30 pm | 1 Hr | Phonics Workshop | | Ms. Ankita Gada | | | | | |

| NAM | NAME OF TEACHER: MONICA D. | | | | | | | | | |
|------|----------------------------|----------------------|----------|---|--------------------|--------------------------|--|--|--|--|
| SUBJ | ECT : English, | Maths and EVS | | SECTION: PRIMARY | NO. C | O. OF WEBINARS ATTENDE | | | | |
| | | | | | | | | | | |
| SR. | DATE OF | | | | | | | | | |
| NO. | WEBINAR | TIME OF WEBINAR | DURATION | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER | | | | |
| | | | | | | | | | | |
| 1 | 03.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 1 Hr | Ethics and Norms of Online, Kahoot | In House Training | Ms. Alma Sheron Soans | | | | |
| | | | | | | | | | | |
| 2 | 13.04.2021 | 04:00 pm to 05:00 pm | 1 Hr | Happy Organisations | CBSE | Ms. Monica Chawla | | | | |
| | | | | | O.P. Jindal Global | | | | | |
| 3 | 16.04.2021 | 04:30 pm to 06:00 pm | 1.5 Hr | Measuring Human Behaviour | University | Dr. Sanjeev Sahni | | | | |
| | | | | Quizizz app, live worksheets, Lightshot | | Ms.Akshata,Ms.Vasuki,Ms. | | | | |
| 4 | 17.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hr | арр | In House Training | Tejashree | | | | |
| | | | | | | | | | | |
| 5 | 17.04.2021 | 06:00 pm to 07:00 pm | 1 Hr | Developing Resilience in Children | CBSE | Dr Mahesh Kadakkalakath | | | | |
| | | | | | | | | | | |
| 6 | 24.04.2021 | 12:00 pm to 01:00 pm | 1 Hr | How to create Effective PPts. | In House Training | Ms. Alma Sheron Soans | | | | |
| | | | | | | | | | | |
| 7 | 24.04.2021 | 01:30 pm to 02:30 pm | 1 Hr | Phonics Workshop | | Ms. Ankita Gada | | | | |
| | | | | | | | | | | |

D.A.V. PUBLIC SCHOOL, THANE

SESSION: 2021 - 2022

WEBINAR DETAILS - PRIMARY SECTION (APRIL)

NAME OF TEACHER: PADMAJA

SUBJECT: English, Maths, EVS, GK, ME SECTION: PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED: 07

SECTION. DDIMADV

| SR. | DATE OF | | | | | | | | | | |
|-----|------------|------------------------|-----------|---|------------------------|---------------------------------|--|--|--|--|--|
| NO. | WEBINAR | TIME OF WEBINAR | DURATION | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER | | | | | |
| | | | | | | Mrs. Alma Soans / Mrs.Suneeta | | | | | |
| 1 | 05.04.2021 | 02:30 pm to 03:30 pm | 1 Hr | Ethics and Norms of Online Kahoot | In House Training | Mathur | | | | | |
| | 16.04.2021 | 04-20 4- 06-00 | 1 1/2 11 | Manager Harrison Balancian | O. P. Jindal Global | Dr. Sanjeev Sahni | | | | | |
| 2 | 16.04.2021 | 04:30 pm to 06:00 pm | 1 1/2 Hrs | Measuring Human Behaviour | University | | | | | | |
| | | | | Light Shot application, Live Worksheets | In House Training | Ms. Tejashree Kadam, Ms. Vasuki | | | | | |
| 3 | 17.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hrs | andOuizizz | In House Training | Inamdar, Ms. Akshata Padale | | | | | |
| | | | | How to create effective Power Point | In House Training | Ms. Alma Sheron Soans | | | | | |
| 4 | 24.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hrs | Presentations | In House Haining | VIS. Aima Sheron Soans | | | | | |
| 5 | 24.04.2021 | 01:30 pm to 02:30 pm | 1 Hr | Phonics Workshop | Other (Jolly Phonics) | Ms. Ankita Gada | | | | | |
| | 24.04.2021 | orico pin to ozico pin | 1.111 | Thomas (or manop | Gener (gony momes) | TVIST TIMETU GUGU | | | | | |
| 6 | 13.04.2021 | 04:00 pm to 05:00 pm | 1 Hr | Exploring Career Opportunities | CBSE | Ms. Manju Gupta | | | | | |
| 7 | 23.04.2021 | 04:00 pm to 05:00 pm | 1 Hr | Happy Classrooms | CBSE | Ms. Jyothsna Grover | | | | | |
| 7 | 25.04.2021 | 04:00 pm to 05:00 pm | 1 Hr | Happy Classrooms | CRSE | Ms. Jyotnsna Grover | | | | | |

NAME OF TEACHER: MANISHA K.

SURJECT - English Moths EVS CK ME

| SUBJE | CI: English, | Maths, EVS, GK, ME | SECTION: | PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED: | | |
|------------|--------------------|----------------------|-----------|--|-----------------------------------|--|
| SR. NO. | DATE OF WEBINAR | TIME OF WEBINAR | DURATION | ТОРІС | CATEGORY | NAME OF SPEAKER |
| 1 | 05.04.2021 | 02:30 pm to 03:30 pm | 1 Hr | Ethics and Norms of Online Kahoot | In House Training | Mrs. Alma Soans / Mrs.Suneeta Mathur |
| 2 | 16.04.2021 | 04:30 pm to 06:00 pm | 1 1/2 Hrs | Measuring Human Behaviour | O. P. Jindal Global University | Dr. Sanjeev Sahni |
| 3 | 17.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hrs | Light Shot application, Live Worksheets and Ouizizz | In House Training | Ms. Tejashree Kadam, Ms. Vasuki Inamdar, Ms. Akshata Padale |
| 4 | 24.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hrs | How to create effective Power Point Presentations | In House Training | Ms. Alma Sheron Soans |
| 5 | 24.04.2021 | 01:30 pm to 02:30 pm | 1 Hr | Phonics Workshop | Other (Jolly Phonics) | Ms. Ankita Gada |
| 6 | 03.04.2021 | 02:00 pm to 03:00 pm | 1 Hr | Critical & Creative Thinking - Fostering Critical Literacy | CBSE | Dr Anuradha Govind |
| 7 | 14.04.2021 | 02:00 pm to 03:00 pm | 1 Hr | Happy Teachers Creating Happy Spaces (Postponed to May 2021) | CBSE | Dr Savita Arora |

NO OF WEDINADS ATTENDED.

| N | [4 | N | ME. | OF | TEA | CHER: | MAN | ISHA | N. |
|---|-----|---|-----|--------------|-----|-------|-----|------|-----|
| • | | | | \mathbf{v} | | | | | 1.4 |

| SUBJI | SUBJECT: ENGLISH, MATHS, EVS, GK, ME SECTION: PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED: 7 | | | | | | | | | | | |
|--------------|---|----------------------|--------------|---|------------------------|---------------------------------|--|--|--|--|--|--|
| | | | | | | | | | | | | |
| SR. | DATE OF | | | | | | | | | | | |
| NO. | WEBINAR | TIME OF WEBINAR | DURATION | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER | | | | | | |
| 4 | 02.04.2021 | 12.00 4.02.00 | 1.77 | Edding and Names of Oaking Waland | I. II | Ms. Alma Sheron Soans/ Ms. | | | | | | |
| 1 | 03.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 1 Hr | Ethics and Norms of Online, Kahoot | In House Training | Suneeta Mathur | | | | | | |
| 2 | 16.04.2021 | 04:30 pm to 06:00 pm | 1.5 Hr | Measuring Human Behaviour | University | Dr. Sanjeev Sahni | | | | | | |
| | | | | Peer Pressure In Adolscents And How To | | | | | | | | |
| 3 | 19.04.2021 | 05.00 pm to 06.00 pm | 1 Hr | Resist | CBSE | Ms.Monica Chawla | | | | | | |
| 4 | 17.04.2021 | 12.00 nm to 02.00 nm | 2 Hr | Oviging one live workshoots Lightshot one | In House Training | Ms.Akshata,Ms.Vasuki,Ms.Tejashr | | | | | | |
| 4 | 17.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 П Г | Quizizz app, live worksheets, Lightshot app | In nouse Training | ee ee | | | | | | |
| 5 | 22.04.2021 | 04.15 pm to 05.15 pm | 1 Hr | 21st Century Skills | CBSE | Mr. T. Thavasi Mony | | | | | | |
| 6 | 24.04.2021 | 12:00 pm to 01:00 pm | 1 Hr | How to create Effective PPts. | In House Training | Ms. Alma Sheron Soans | | | | | | |
| 7 | 24.04.2021 | 01:30 pm to 02:30 pm | 1 Hr | Phonics Workshop | Other (Jolly Phonics) | Ms. Ankita Gada | | | | | | |

NAME OF TEACHER: RADHIKA P.

| SUBJECT: ENGLISH, MATHS, EVS, GK, ME | | | | SECTION: PRIMARY | NO | . OF WEBINARS ATTENDED : ' | | | |
|--------------------------------------|------------|----------------------|----------|---|------------------------|---|--|--|--|
| | | | | | | | | | |
| SR. | DATE OF | | | | | | | | |
| NO. | WEBINAR | TIME OF WEBINAR | DURATION | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER | | | |
| | | | | | | WIS. Alma Sheron Soans/ WIS. | | | |
| 1 | 03.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 1 Hr | Ethics and Norms of Online, Kahoot | In House Training | Suneeta Mathur | | | |
| | | | | | O.P. Jindai Giobai | | | | |
| 2 | 16.04.2021 | 04:30 pm to 06:00 pm | 1.5 Hr | Measuring Human Behaviour | University | Dr. Sanjeev Sahni | | | |
| | | | | Peer Pressure In Adolscents And How To | | | | | |
| 3 | 19.04.2021 | 05.00 pm to 06.00 pm | 1 Hr | Resist | CBSE | Ms.Monica Chawla | | | |
| | | | | | | IVIS.AKSHATA,IVIS. V ASUKI,IVIS. I EJASHI | | | |
| 4 | 17.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hr | Quizizz app, live worksheets, Lightshot app | In House Training | ee | | | |
| _ | 22 04 2021 | 04.15 40.05.15 | 1 77 | 21st Continue Chills | CBSE | Mr. T. Thoyasi Many | | | |
| 5 | 22.04.2021 | 04.15 pm to 05.15 pm | 1 Hr | 21st Century Skills | CDSE | Mr. T. Thavasi Mony | | | |
| 6 | 24.04.2021 | 12:00 pm to 01:00 pm | 1 Hr | How to create Effective PPts. | In House Training | Ms. Alma Sheron Soans | | | |
| 7 | 24.04.2021 | 01.20 40 02.20 | 1 11 | Dhoning Woulshop | Other (Jelly Dheries) | Ma Ankita Cada | | | |
| / | 24.04.2021 | 01:30 pm to 02:30 pm | 1 Hr | Phonics Workshop | Other (Jolly Phonics) | Ms. Ankita Gada | | | |
| | | | | | | | | | |

| NAME | NAME OF TEACHER: GOPA SENGUPTA | | | | | | | |
|-------------|--------------------------------|--------------------------|------------|---|---------------------------------------|---------------------------------|--|--|
| | | | | | | | | |
| SUBJE | CT: ENGLIS | SH, MATHS, GK, ME | SECTION: 1 | PRIMARY NO. OI | F WEBINARS ATTEN | DED : | | |
| SR. | DATE OF | | | | | | | |
| NO. | WEBINAR | TIME OF WEBINAR | DURATION | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER | | |
| | | | | | | Mrs. Alma Soans / Mrs.Suneeta | | |
| 1 | 05.04.2021 | 02:30 pm to 03:30 pm | 1 Hr | Ethics and Norms of Online Kahoot | In House Training | Mathur | | |
| , | 16 04 2021 | 04:30 pm to 06:00 pm | 1 1/2 II | Maaguring Human Dahaviaun | O. P. Jindal Global | Dr. Sanjeev Sahni | | |
| 2 | 16.04.2021 | 04:30 pm to 06:00 pm | 1 1/2 Hrs | Measuring Human Behaviour Light Shot application, Live Worksheets | University | Ms. Tejashree Kadam, Ms. Vasuki | | |
| 3 | 17.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hrs | andQuizizz | In House Training | Inamdar, | | |
| | | | | How to create effective Power Point | T. II T | Ms. Alma Sheron Soans | | |
| 4 | 24.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hrs | Presentations | In House Training | Ms. Alma Sheron Soans | | |
| _ | 24.04.2021 | 01.20 4.02.20 | 4 77 | | | N. A. 114 G. 1 | | |
| 5 | 24.04.2021 | 01:30 pm to 02:30 pm | 1 Hr | Phonics Workshop Teacher's Bridge between Parents and | Other (Jolly Phonics) | Ms. Ankita Gada | | |
| 6 | 23.04.2021 | 03:00 pm to 04:00 pm | 1 Hr | Students | CBSE | Dr. Rupali Patel | | |
| | 2010 112021 | octoo piii to o noo piii | 1 111 | Teaching Strategies in EVS for Primary | CDSL | 21 Tupui Tutti | | |
| 7 | 26.04.2021 | 03:00 pm to 04:00 pm | 1 Hr | Classes | CBSE | Dr. Susheel Dwivedi | | |
| | | | | | | | | |
| NAME | OF TEACHE | R:SANSKRITI K. | | | | | | |
| SUBJE | CT: | SECT | ION: PRIMA | RY NO. OF WEBI | NARS ATTENDED: | | | |
| | | | | | | | | |
| SR. | DATE OF | | | | | | | |
| NO. | WEBINAR | TIME OF WEBINAR | DURATION | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER | | |
| 1 | 05 04 2021 | 02.20 nm to 02.20 nm | 1 11 | Ethics and Norms of Online Kahoot | In House Tueining | | | |
| 1 | 05.04.2021 | 02:30 pm to 03:30 pm | 1 Hr | | In House Training O. P. Jindal Global | | | |
| 2 | 16.04.2021 | 04:30 pm to 06:00 pm | 1 1/2 Hrs | Measuring Human Behaviour | University | | | |
| 3 | 17.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hrs | Light Shot application, Live Worksheets and Ouizizz | In House Training | | | |
| | 17.07.2021 | za.ov pin to va.ov pin | 21115 | How to create effective Power Point | T TT (D) : : | | | |
| 4 | 24.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hrs | Presentations | In House Training | | | |
| 5 | 24.04.2021 | 01:30 pm to 02:30 pm | 1 Hr | Phonics Workshop | Other (Jolly Phonics) | | | |
| 6 | 22.04.2021 | 07:00 pm to 08:00 pm | 1 Hr | Story Telling as Pedagogy | CBSE | | | |
| | | | | Exploring Experiential Learning through | | | | |
| 7 | 27.04.2021 | 03:00 pm to 04:00 pm | 1 Hr | Projects | CBSE | | | |
| | | | | | | | | |

NAME OF TEACHER: MRINAL K.

SUBJECT: English, Maths, EVS, G.K., M. E. SECTION: PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED:

| SR. NO. | DATE OF WEBINAR | TIME OF WEBINAR | DURATION | ТОРІС | CATEGORY | NAME OF SPEAKER |
|------------|--------------------|----------------------|-----------|--|-----------------------------------|--|
| 1 | 16.04.2021 | 04:30 pm to 06:00 pm | 11/2 Hrs. | Measuring Human Behaviour | O. P. Jindal Global University | Dr. Sanjeev Sahni |
| 2 | 17.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hrs. | Light Shot application, Live Worksheets and Quizizz | In House Training | Ms. Tejashree Kadam, Ms. Vasuki Inamdar, Ms. Akshata Padale |
| 3 | 24.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hrs. | How to create effective Power Point Presentations | In House Training | Ms. Alma Sheron Soans |
| 4 | 22.04.2021 | 03:00 pm to 04:00 pm | 1 Hr. | Story Telling as Pedagogy | CoE Delhi East | Mr. Praveenkumar |
| 5 | 26.04.2021 | 04:00 pm to 05:00 pm | 1 Hr. | Introduction to Experiential Learning | CoE Delhi East | Mrs. Manisha Sharma |
| 6 | 24.04.2021 | 01:30 pm to 02:30 pm | 1 Hr | Phonics Workshop | Other (Jolly Phonics) | Ms. Ankita Gada |
| 7 | 05.04.2021 | 02:30 pm to 03:30 pm | 1 Hr | Ethics and Norms of Online Kahoot | In House Training | Mrs. Alma Soans / Mrs.Suneeta Mathur |

NAME OF TEACHER: POORVA .T.

24.04.2021

24.04.2021

22.04.2021

12:00 pm to 02:00 pm

01:30 pm to 02:30 pm

00:00 am to 00:00 pm

SUBJECT:

5

| SR. | DATE OF | | | | | |
|-----|------------|----------------------|-----------|---|---------------------|-------------------------------|
| NO. | WEBINAR | TIME OF WEBINAR | DURATION | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER |
| | | | | | | Mrs. Alma Soans / Mrs.Suneeta |
| 1 | 05.04.2021 | 02:30 pm to 03:30 pm | 1 Hr | Ethics and Norms of Online Kahoot | In House Training | Mathur |
| | | | | | O. P. Jindal Global | Dr. Sanjeev Sahni |
| 2 | 16.04.2021 | 04:30 pm to 06:00 pm | 1 1/2 Hrs | Measuring Human Behaviour | University | · · |
| | | | | Light Shot application, Live Worksheets | In House Training | Inamdar, |
| 3 | 17.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hrs | andQuizizz | In House Haming | Ma Alabata Padala |
| | | | | How to create effective Power Point | T., II T | Mr. Alma Chanasa Garaga |

Presentations

Phonics Workshop

Gamification in Learning

NO. OF WEBINARS ATTENDED:

In House Training

COE

Other (Jolly Phonics)

Ms. Alma Sheron Soans

Ms. Ankita Gada

Ms. Mona Chopra

SECTION: PRIMARY

2 Hrs

1 Hr

1 Hr

| NΔ | ME | OF TEA | CHER. | ARPITA | C |
|----|----|------------------------------|-------|--------|------------|
| | | \ / / \ | | A | \T. |

| SUBJE | SUBJECT : English,Maths,EVS,GK,ME | | | SECTION: PRIMARY | NO. OF WEBINARS ATTENDED: 7 | |
|-------|-----------------------------------|----------------------|----------|---|-----------------------------|---------------------------------|
| | | | | | | |
| SK. | DATEOF | | | | | |
| NO. | WEBINAR | TIME OF WEBINAR | DURATION | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER |
| | | | | | | Ms. Alma Sheron Soans/ Ms. |
| 1 | 03.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 1 Hr | Ethics and Norms of Online, Kahoot | In House Training | Suneeta Mathur |
| | | | | | O.P. Jindal Global | |
| 2 | 16.04.2021 | 04:30 pm to 06:00 pm | 1.5 Hr | Measuring Human Behaviour | University | Dr. Sanjeev Sahni |
| | | | | Peer Pressure In Adolscents And How To | | |
| 3 | 19.04.2021 | 05.00 pm to 06.00 pm | 1 Hr | Resist | CBSE | Ms.Monica Chawla |
| | | | | | | Ms.Akshata,Ms.Vasuki,Ms.Tejashr |
| 4 | 17.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hr | Quizizz app, live worksheets, Lightshot app | In House Training | ee |
| 5 | 22.04.2021 | 04.15 pm to 05.15 pm | 1 Hr | 21st Century Skills | CBSE | Mr. T. Thavasi Mony |
| 6 | 24.04.2021 | 12:00 pm to 01:00 pm | 1 Hr | How to create Effective PPts. | In House Training | Ms. Alma Sheron Soans |
| 7 | 24.04.2021 | 01:30 pm to 02:30 pm | 1 Hr | Phonics Workshop | Other (Jolly Phonics) | Ms. Ankita Gada |

NAME OF TEACHER: GURPREET J.

| SUBJE | ECT: English, | Maths, EVS, GK & ME | | SECTION: PRIMARY | NO. | OF WEBINARS ATTENDED: |
|--------------|---------------|----------------------|-----------|---|------------------------|--|
| | | | | | | |
| SR. | DATE OF | | | | ~ | |
| NO. | WEBINAR | TIME OF WEBINAR | DURATION | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER |
| | | | | | | Mrs. Alma Soans / Mrs.Suneeta |
| 1 | 05.04.2021 | 02:30 pm to 03:30 pm | 1 Hr | Ethics and Norms of Online Kahoot | In House Training | Mathur |
| | 16.04.2021 | 04:20 nm to 06:00 nm | 1 1/2 Hrs | Measuring Human Behaviour | O. P. Jindal Global | Dr. Sanjeev Sahni |
| 2 | 10.04.2021 | 04:30 pm to 06:00 pm | 1 1/2 Hrs | Measuring Human Denaviour | University | |
| 3 | 17.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hrs | Light Shot application, Live Worksheets and Quizizz | In House Training | Ms. Tejashree Kadam, Ms. Vasuki Inamdar, Ms. Akshata Padale |
| 4 | 24.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hrs | How to create effective Power Point Presentations | In House Training | Ms. Alma Sheron Soans |
| 5 | 24.04.2021 | 01:30 pm to 02:30 pm | 1 Hr | Phonics Workshop | Other (Jolly Phonics) | Ms. Ankita Gada |
| 6 | 29.04.2021 | 3:00 pm to 4:00 pm | 1 Hr | Teacher in a role of counsellor | CBSE | Dr Rupali Patel |
| 7 | 30.04.2021 | 4:00 pm to 5:00 pm | 1 Hr | Crises Mangement | CBSE | Mr Arvind Shrivastava |
| | | | | | | |

| T A TA /ETZ | OF | TTO A CIT | ED. CX | 7 A TORTA 1 | T A TENT A |
|-------------|------|-----------|---------|-------------|------------|
| AIVIE | OF 1 | LACH | EK: 5 W | AKNA | LATHA |

| SUBJE | CCT: English, | Maths, EVS, GK & ME | | SECTION: PRIMARY | NO. OF WEBINARS ATTEN | |
|------------|---------------|----------------------|-----------|--|-----------------------------------|--|
| | | | | | | |
| SR. NO. | WEBINAR | TIME OF WEBINAR | DURATION | ТОРІС | CATEGORY | NAME OF SPEAKER |
| 110. | WEDINAR | TIME OF WEDITAR | DURATION | | CATEGORI | Mrs. Alma Soans / Mrs. Suneeta |
| 1 | 05.04.2021 | 02:30 pm to 03:30 pm | 1 Hr | Ethics and Norms of Online Kahoot | In House Training | Mathur |
| 2 | 16.04.2021 | 04:30 pm to 06:00 pm | 1 1/2 Hrs | Measuring Human Behaviour | O. P. Jindal Global University | Dr. Sanjeev Sahni |
| 3 | 17.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hrs | Light Shot application, Live Worksheets and Quizizz | In House Training | Ms. Tejashree Kadam, Ms. Vasuki Inamdar, Ms. Akshata Padale |
| 4 | 24.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hrs | How to create effective Power Point Presentations | In House Training | Ms. Alma Sheron Soans |
| 5 | 24.04.2021 | 01:30 pm to 02:30 pm | 1 Hr | Phonics Workshop | Other (Jolly Phonics) | Ms. Ankita Gada |
| 6 | 23.04.2021 | 04:00 pm to 05:00 pm | 1 Hr | Happy Classrooms | CBSE | Ms. Jvothsna Grover |

NAME OF TEACHER: VAISHALI N.

| SUBJE | SUBJECT: English, Maths, EVS, GK & ME | | | SECTION: PRIMARY | NO. | OF WEBINARS ATTENDED: 0' |
|--------------|---------------------------------------|----------------------|-----------|--|-----------------------------------|--|
| | | | | | | |
| SR. | DATE OF | | | | | |
| NO. | WEBINAR | TIME OF WEBINAR | DURATION | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER |
| | | | | | | Mrs. Alma Soans / Mrs.Suneeta |
| 1 | 05.04.2021 | 02:30 pm to 03:30 pm | 1 Hr | Ethics and Norms of Online Kahoot | In House Training | Mathur |
| 2 | 12.04.2021 | 02:00 pm to 03:00 pm | 1 Hr | Dramatics in Teaching | CBSE | Ms Priya Murali |
| | | | | Tools and Techniques to make Classroom | | |
| 3 | 16.04.2021 | 11:00 am to 12:00 pm | 1 Hr | Interesting | CBSE | Ms.Huma Waseem |
| 4 | 16.04.2021 | 04:30 pm to 06:00 pm | 1 1/2 Hrs | Measuring Human Behaviour | O. P. Jindal Global University | Dr. Sanjeev Sahni |
| 5 | 17.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hrs | Light Shot application, Live Worksheets andQuizizz | In House Training | Ms. Tejashree Kadam, Ms. Vasuki Inamdar, Ms. Akshata Padale |
| 6 | 24.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hrs | How to create effective Power Point Presentations | In House Training | Ms. Alma Sheron Soans |
| 7 | 24.04.2021 | 01:30 pm to 02:30 pm | 1 Hr | Phonics Workshop | Other (Jolly Phonics) | Ms. Ankita Gada |
| | | | | | | |

| NA | ME | OF TEA | CHER. | MONICA | T. |
|----|----|--------|-------|---------------|----|
| | | | | | 1. |

| SUBJE | ECT :English, I | Maths,EVS, GK & ME | | SECTION: PRIMARY | NO. OF WEBINARS ATTENDEI | |
|-------|-----------------|----------------------|-------------|--|--------------------------|--|
| | | | | | | |
| SK. | DATE OF | | DIID ATTION | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER |
| NO. | WEBINAR | TIME OF WEBINAR | DURATION | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER |
| | | | | | | Mrs. Alma Soans / Mrs.Suneeta |
| 1 | 05.04.2021 | 02:30 pm to 03:30 pm | 1 Hr | Ethics and Norms of Online Kahoot | In House Training | Mathur |
| 2 | 11.04.2021 | 09:00 am to 10:00 am | 1 Hr | Story Telling as a Pedagogy | CBSE | Ms. Vamsheepriya Amar |
| 3 | 12.04.2021 | 07:00 pm to 08:00 pm | 1 Hr | ICT Integration in Teaching of English | CBSE | Mr. P. Sathishkumar |
| | | | | | OP Jindal Global | |
| 4 | 16.04.2021 | 04:30 pm to 06:00 pm | 1.5 Hrs | Measuring Human Behaviour | University | Dr. Sanjeev Sahni |
| 5 | 17.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hrs | Light Shot application, Live Worksheets andQuizizz | In House Training | Ms. Tejashree Kadam, Ms. Vasuki Inamdar, Ms. Akshata Padale |
| 6 | 24.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hrs | How to create effective Power Point Presentations | In House Training | Ms. Alma Sheron Soans |
| 7 | 24.04.2021 | 01:30 pm to 02:30 pm | 1 Hr | Phonics Workshop | Other (Jolly Phonics) | Ms. Ankita Gada |

NAME OF TEACHER: RINI M.

| SUBJECT: English, Maths, EVS, GK & ME | | | | SECTION: PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED: | | F WEBINARS ATTENDED :06 |
|---------------------------------------|------------|----------------------|----------|--|------------------------|--|
| | | | | | | |
| SK. | DATE OF | | | | | |
| NO. | WEBINAR | TIME OF WEBINAR | DURATION | TOPIC | CATEGORY | NAME OF SPEAKER |
| | | | | | | Mrs. Alma Soans / Mrs.Suneeta |
| 1 | 05.04.2021 | 02:30 pm to 03:30 pm | 1 Hr | Ethics and Norms of Online Kahoot | In House Training | Mathur |
| | | | | | OP Jindal Global | |
| 2 | 16.04.2021 | 04:30 pm to 06:00 pm | 1.5 Hrs | Measuring Human Behaviour | University | Dr. Sanjeev Sahni |
| 3 | 17.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hrs | Light Shot application, Live Worksheets andQuizizz | In House Training | Ms. Tejashree Kadam, Ms. Vasuki Inamdar, Ms. Akshata Padale |
| 4 | 24.04.2021 | 12:00 pm to 02:00 pm | 2 Hrs | How to create effective Power Point Presentations | In House Training | Ms. Alma Sheron Soans |
| 5 | 24.04.2021 | 01:30 pm to 02:30 pm | 1 Hr | Phonics Workshop | Other (Jolly Phonics) | Ms. Ankita Gada |
| | | | | Mental well being of students during covid- | | |
| 6 | 29.04.2021 | 06:30 pm to 07:30 pm | 1 Hr | 19 | CBSE | Mrs.C.Karpagam |
| | | | | | | |